Мандра Максим: Автомобільний транспорт – моє майбутнє

28 березня 2023 року
НУБіП України

– Доброго дня, Максиме! Чому вирішили обрати саме наш заклад вищої освіти?

– Добрий день! Обираючи університет, я опирався на свої вподобання: протягом року я слідкував за інформацією про механіко-технологічний факультет Національного університету біоресурсів і природокористування України на офіційному сайті університету. Розглядав сторінки у соціальних мережах, вивчав різні спеціальності. Велику роль відіграло те, що на механіко-технологічному факультеті, а саме на кафедрі тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів відкривається нова спеціальність 274 «Автомобільний транспорт». Крім того, я отримав дивовижні враження після дня відкритих дверей на механіко-технологічному факультеті та збираюсь 27 або 29 квітня відвідати день відкритих дверей на кафедрі тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів. Враховуючи те, що університет за останні роки має високий рейтинг серед закладів вищої освіти України та обміркувавши це з моїми батьками, я зрозумів, що саме цей університет – найкращий варіант продовження мого шляху до мети.

– Ваша мета – це робота в сфері автомобільного транспорту? Чому?

– Так, я обрав для себе спеціальність «Автомобільний транспорт». Давно цікавлюсь цим напрямком, мій батько вже багато років займається автомобільним бізнесом та з самого дитинства навчав та надихав мене цією справою, тому іншого варіанту навіть не розглядав. Знаю багато людей, які навчаються або навчались у НУБіП України, саме на механіко-технологічному факультеті, то ж упевнений у якості навчання: тут дають потужну базу знань і перспективи надалі.

– Розкажіть про свої захоплення.

– Мені подобається активний спосіб життя, люблю спорт, активно займаюсь боротьбою, вивчаю англійську мову, читаю книги з історії розвитку автомобілів. Серед моїх захоплень найбільше – це вивчення нових моделей автомобілів, тракторів та іншої техніки. Люблю також подорожувати.

– Які ваші мрії на майбутнє?

– Сама велика мрія, про яку мріє кожен українець, це щоб як скоріше закінчилася війна. Найважливіші речі для мене – це стати студентом НУБіП України та навчатися на спеціальності «Автомобільний транспорт». Я вважаю, що гарна освіта потрібна для того, щоб гідно підтримати бізнес мого батька та отримувати задоволення від улюбленої справи. В майбутньому прагну стати висококваліфікованим спеціалістом, розвивати агроінженерну сферу в Україні, та згодом вийти на міжнародний рівень.

Максиме, дякуємо вам за гарні відповіді! Успіхів вам! Чекаємо в рядах першокурсників нашого факультету НУБіП України!

Розмову провела асистент кафедри
тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів
Юліана КОЛЄСНІК



 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook