ВІДБУЛАСЯ ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ З ДИСЦИПЛІНИ «ОЦІНКА БІЗНЕСУ»

29 березня 2023 року

          Відповідно до затвердженого графіку проведення відкритих лекцій на економічному факультеті, 28 березня 2023 року відбулася відкрита лекція кандидата економічних наук, доцента кафедри організації підприємництва та біржової діяльності Маршалок Михайла Станіславовича з дисципліни «Оцінка бізнесу». Лекція була прочитана для студентів 4 курсу економічного факультету ОС «Бакалавр», спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, на тему «Оцінка машин і обладнання».

Лекція проведена в очному форматі за розкладом навчальних занять, відповідно до затвердженої робочої програми дисципліни та графіку освітнього процесу в НУБіП України на  ІІ семестр 2022-2023 н.р. для студентів денної форми навчання.
   Згідно плану лекційного заняття було розглянуто: необхідність та особливості оцінки техніко-технологічного потенціалу; класифікацію об’єктів оцінки; методичні підходи до оцінки машин і обладнання.
На лекції були присутні: завідувач кафедри організації підприємництва та біржової діяльності, доктор  економічних наук Ільчук М.М., завідувач кафедри банківської справи та страхування, к.е.н., доцент Костюк В.А., заступники декана економічного ф-ту, к.е.н., доцент Нагорний В.В. та к.е.н., доцент Воляк Л.Р., науково-педагогічні працівники кафедри організації підприємництва та біржової діяльності: д.е.н., професор Радько В.І., доценти кандидати економічних наук: Любар Р.П., та Томашевська О.А.
Матеріал лекції, викладений лектором супроводжувався прикладами з життя та практики і діалогом з студентами. Студенти продемонстрували значну зацікавленість матеріалом, що викладався лектором, активно брали участь в обговоренні актуальних питань та поставили високі оцінки викладачу в анкетах оцінювання лекцій студентами денної форми навчання.
Лекція доцента Маршалок М.С. проведена на високому науково-методичному рівні, відповідно до заповнених викладачами анкет оцінювання якості проведення лекційного заняття, та сприяла активному обміну досвідом проведення аудиторних занять.
Руслан Любар,
доцент кафедри організації підприємництва
та біржової діяльності
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook