Профорієнтаційні заходи ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження в Ніжинському фаховому коледжі

22 березня 2023 року

   Відокремлений підрозділ НУБіП України «Ніжинський фаховий коледж» є провідним коледжем у системі аграрної освіти з підготовки молодших спеціалістів та фахових молодших бакалаврів.
   Кафедра електротехніки, електромеханіки та електротехнологій має давні тісні зв’язки з коледжем і співпрацює в навчальному та науковому напрямках. 15 березня 2023 р. доцент О.Ю. Синявський відвідав коледж, де зустрівся зі студентами випускних курсів, які навчаються за програмою підготовки ОКР «Молодший спеціаліст» та ОПС «Молодший фаховий бакалавр» за спеціальностями 141 – електроенергетика, електротехніка і електромеханіка і 151 –автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології.

   Під час зустрічі студенти коледжу були детально проінформовані про спеціальності та навчальні програми, за якими проводиться підготовка студентів ОС «Бакалавр» у ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження.
   Значний інтерес викликали особливості вступної кампанії в 2023 р. для студентів, які навчаються в коледжах. Студенти коледжу були проінформовані про мінімальний бал для вступу на бюджетну форму навчання, його розрахунок на основі Сертифікатів ЗНО та НМТ.

   Значна увага була приділена питанню працевлаштування випускників інституту та співпрацю інституту з провідними енергетичними компаніями України. Під час розмови з директором коледжу О. В. Литовченко та головою циклової комісії електротехнічних дисциплін Н. О. Соломко були обговорені шляхи подальшої співпраці кафедри елетротехніки, електромеханіки та електротехнологій з Ніжинським фаховим коледжем.

   Кафедра вдячна керівництву коледжу за організовану зустріч. Студенти та викладачі коледжу були запрошені на День відкритих дверей, який проводиться в ННІ енергетики і автоматики 1 квітня 2023 р.

О. Ю. Синявський, доцент кафедри
електротехніки, електромехпніки та
електротехнологій

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook