Міжнародна конференція для вчителів англійської мови у м. Братіслава

29 березня 2023 року

25 березня 2023 року відбулася  Teachers' Day, конференція, розроблена спеціально для вчителів англійської мови, які хотіли вдосконалити свої практичні навички викладання. На заході було запропоновано захоплюючу серію практичних семінарів і занять, проведених професіоналами ELT.

Конференція відбулася на факультеті хіміко-харчових технологій СТУ м Братіслава , де учасники мали можливість поспілкуватися з однодумцями та отримати цінну інформацію, яка допоможе вивести викладання на новий рівень.

Викладач англійської мови Відокремленого  структурного  підрозділу    «Мукачівського  фахового коледжу Національного університету біоресурсів і природокористування України» В.Л. Дем'ян відвідала конференцію і прийняла участь у захоплюючих практичних воркшопах.

Так, на заході " Практичні поради  для тренування  навичків аудіювання " учасникам було запропоновано серію завдань, які сприяють розвитку сприймання мови на слух.

Цінним було також відвідання воркшопу " Креативне письмо". Розвиток креативного письма є важливим аспектом у навчанні англійської мови оскільки це дозволяє студентам вдосконалити свої мовні навички і розширити словниковий запас. Крім того, письмо допомагає студентам свою творчість.

Особливу зацікавленість у вчителів викликав захід про лексичний підхід проведений Ben Gwillim . Лексичний підхід допомогає студентам розвивати комунікативні  навички шляхом використання різноманітних активних форм навчання.

У загальному було представлено 16 воркшопів, серед яких учасники могли обирати найактуальніші та найважливіші для себе.

Після конференції відбулася after- party,де вчителі мали можливість поспілкуватись у неформальній обстановці, та  поділитися досвідом.

Я дуже рада бути частиною такої яскравої та привабливої спільноти викладачів англійської мови. Вдячна  всім,  хто зробив такий захід незабутнім і корисним.

Викладач англійської мови

В.Л. Дем'ян

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook