Вітаємо професора кафедри Механіки Чаусова Миколу Георгійовича з ювілейним днем народження!

29 березня 2023, 7:30
Колектив кафедри механіки щиро вітає з 70 річним ювілеєм професора кафедри, доктора технічних наук, професора Чаусова Миколу Георгійовича.

Шановний Миколо Георгійовичу!
 
     Вітаємо Вас зі святом ювілею! Це особливий день, коли ми можемо висловити Вам нашу щиру вдячність за Вашу працю та внесок у розвиток нашої кафедри. Ваші наукові досягнення та відданість колективу неоціненні, і ми дуже цінуємо Вашу майбутню педагогічну працю на кафедрі.
      Завдяки Вашій турботі та професійній майстерності, Ваші учні здобувають нові знання та вміння, що дозволяє їм досягати великих успіхів. Ми пишаємося випускниками нашого університету, яких Ви навчали, та відчуваємо велику вдячність за Вашу роль у їхньому житті та кар'єрному зростанні. Бажаємо Вам і надалі бути зіркою, що просвічує шлях до вершин для нашої молоді.
      Бажаємо Вам здоров'я, щастя, радості та багато вагомих здобутків у Вашій подальшій діяльності. Ми переконані, що Ваші здібності та талант будуть продовжувати допомагати нашому колективу досягати нових вершин і мотивувати молоде покоління. Вітаємо Вас від усього серця і надіємося, що подальша праця принесе Вам задоволення та нові звершення. Ще раз – щирі вітання від усього колективу!
 
 
З найкращими побажаннями,
адміністрація факультету 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook