Проведено відкриту лекцію доцента кафедри загальної екології, радіобіології та безпеки життєдіяльності Кудрявицької А.М. з дисципліни «Безпека праці і життєдіяльності»

29 березня 2023 року
Кафедра загальної екології, радіобіології та безпеки життєдіяльності
Відкрита лекція з дисципліни «Безпека праціі і життєдіяльності» для студентів ОС Бакалавр 3 курсу 1, 2 груп спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» на тему «Соціально-психологічні основи забезпечення безпеки людини» була проведена доцентом кафедри Кудрявицькою А.М.  28 березня 2023 року.
Лекція проходила в on-line форматі на платформі Google Meet за розкладом на 5 парі. На відкритій лекції були присутні : завідувач кафедри Клепко А.В., доцент Піскунова Л.Е, старший викладач Сальнікова А.В.
На початку лекції Кудрявицька А.М. акцентувала увагу на темі, структурі та логічному зв’язку матеріалу лекції із попереднім навчальним матеріалом. Лектор продемонструвала високий науковий рівень володіння матеріалом, педагогічну майстерність, систематичність та логічну послідовність викладання навчального матеріалу для студентів у розумінні психологічних можливостей організму людини при взаємодії із навколишнім середовищем, в усвідомленні значення психіки в безпеці життєдіяльності людини.
Проведену відкриту лекцію студенти і викладачі кафедри оцінили позитивно, відмітили високий науково-педагогічний рівень проведення заняття, доступність і зрозумілість викладання навчального матеріалу для студентів.
 

Доцент кафедри Піскунова Л.Е. 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook