ВИХОВНА ГОДИНА ЗІ СТУДЕНТАМИ 3 КУРСУ 1 ГРУПИ

31 березня 2023 року

          Наставник 1 групи 3 курсу факультету ветеринарної медицини доцент Лариса Кладницька  провела   виховну годину зі студентами академічної групи в он лайн форматі.

На зустрічі зі студентами доведено інформацію про терміни очного навчання, здачі сесії, проведення практики, своєчасну оплату за навчання, зміни у графіку навчального процесу,  поточну успішність, отримання довідки для територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Студенти отримали інформацію про святкування 125-річчя НУБіП України в травні 2023 року, черговий День відкритих дверей, який заплановано на 06 квітня 2023 року, на який з нетерпінням чекають майбутні абітурієнти та науково-педагогічні працівники кафедр з підготовленими відеоматеріалами.

     Студенти академічної групи повідомили про відвідування занять, успішність здачі дисциплін в електронному навчальному курсі, своє місце перебування на даний час, готовність до очного навчання.

Наставником академічної групи студентів було доведено  наказ ректора НУБіП України Станіслава Ніколаєнка №207 від 14 березня 2023 року «Про заборону та запобігання тютюнопаління в Університеті» щодо виконання Закону України від 22.09.2005 р. №2899 «Про заходи щодо попередження та зменшення впливу тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров’я населення». Згідно зазначеного наказу було наголошено про заборону паління, вживання та використання тютюнових виробів, предметів, пов’язаних з їх вживанням, трав’яних виробів для паління електронних сигарет, пристроїв для споживання тютюнових виробів баз їх згоряння, кальянів у приміщеннях та на території НУБіП України.
Під час спілкування наставником групи зазначено про важливість дотримання карантинних обмежень та правил безпеки під час воєнного стану, акцентовано увагу на моральних життєвих цінностях, взаємній підтримці та допомоги, патріотичному відношенні до факультету та Університету, що особливо актуально в такий непростий для України час.
Виховна година пройшла плідно, було наголошено на пріоритетному і відповідальному відношенні кожного студента до навчального процесу, необхідності ефективно використовувати та цінувати кожну можливість навчатися, адже студентські роки минають дуже швидко. Наставник групи побажала студентам успіхів у навчанні та у вирішенні всіх поточних завдань!
 
Слава Україні та її Героям!
 
Наставник 1 групи 3 курсу
факультету ветеринарної медицини,
доцент кафедри біохімії і фізіології тварин

 

ім. акад. М.Ф. Гулого Лариса Кладницька.

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook