Робота зі стейкхолдерами над актуалізацією Освітньої програми

30 березня 2023 року

     28 березня 2023 року на кафедрі "Інформаційні системи і технології" Національного університету біоресурсів і природокористування України відбулася зустріч зі стейкголдерами. Подія зібрала представників роботодавців, викладачів та студентства для обговорення освітньо-професійної програми першого рівня вищої освіти спеціальності 126 "Інформаційні системи та технології".
     Зокрема, були присутні викладачі факультету інформаційних технологій та кафедри інформаційних систем та технологій; від роботодавців: Бузмаков В.І. - голова асоціації ІТ директорів України, Столярчук І.А. - керівник центру сертифікованого навчання компанії Проком.

     У центрі уваги зустрічі була програма "Інформаційні системи та технології" для освітньо-кваліфікаційного рівня "Бакалавр". Учасники зустрічі мали можливість ознайомитися з проєктом та презентаціями програми, а також висловити свої зауваження та пропозиції щодо її вдосконалення.
Детально було розглянуто змістовне наповнення освітньо-професійної програми, проаналізовано зміст і семантичне наповнення варіативної складової освітньої програми, вдосконалено структурно-логічну схему підготовки бакалаврів, зроблено акцент на впровадженні актуальних систем у викладання дисциплін фахової підготовки, сформульовані напрями, тематика і загальні вимоги до кваліфікаційних бакалаврських робіт.

     На завершення було сформульовано вимоги до рівня підготовки бакалаврів зі спеціальності 126 “Інформаційні системи та технології”, систематизовано основні напрями підготовки майбутніх бакалаврів, запропоновано типові теми бакалаврських дипломних робіт, скореговано варіативну складову навчального плану підготовки бакалаврів на вимоги роботодавців.

Вікторія Смолій
професор кафедри Інформаційних
систем і технологій, гарант ОП

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook