Гурток "Генетика тварин" продовжує плідну роботу

31 березня 2023 року

     Щовівторка о 17.00 проходять засідання гуртка "Генетика тварин" Національного університету біоресурсів і природокористування України. На засіданнях студенти мають можливість познайомитися з досягненнями сучасної генетики, розведення і біотехнології тварин та зустрітися з видатними вченими у галузі тваринництва, заслухати наукові роботи студентів та аспірантів - членів гуртка.

 21 лютого  з темою "Якість молока сільськогосподарських тварин та перспективи використання буйволів в Україні"  виступив доктор сільськогосподарських наук, професор кафедри генетики, розведення і біотехнології тварин Гончаренко Ігор Володимирович.

 

28.02  на засіданні  гуртка виступили студенти Боса Євгенія з темою "Атрезія ані"  та Полозенко Вероніка з темою " Аналіз порушень каріотипу виду Собака свійський" 

 

7.03.2023 опис порушень каріотипу вівці свійської зробили студентки 3 групи факультету ветеринарної медицини Хоруженко Аліса, Суда Лілія, Мироную Оксана, Кедич Іванна 

 

14.03.2023 Костенко Світлана Олексіївна зробила доповідь на тему «Психогенеалогія. Як вилікувати сімейні таємниці і знайти себе» .

 

21 березня з доповіддю "Козівництво - реалії"  виступив завідувач лабораторії збереження різноманіття диких тварин Біосферний заповідник Асканія-Нова імені Ф.Е. Фальц-Фейна Асканія-Нова кандидат сільськогосподарських наук Малюк Андрій Миколайович.

 

28 березня  відбулосяся засідання гуртка генетика тварин НУБіП України на тему "Біотехнологічні методи відтворення у конярстві". З доповіддю виступила студентка 3-го курсу факультету тваринництва та водних біоресурсів Олійник Регіна.

 

 

 

15-16, 29 березня 2022 року відбулися екскурсії членів гуртка в музей медицини.

Студенти прослухали цікаву лекцї та зустрілися з мером міста Києва Віталієм Кличком.

0

 

5 квітня 2023 року відбудеться засідання гуртка за темою: "Сучасні методи редагування геному птиці на прикладі створення трансгенної качки". Доповідач - член гуртка аспірант Іституту розведення і генетики тварин імені М.В.Зубця Король Петро Вікторович  (https://scholar.google.com/citations?user=X9y_PZEAAAAJ&hl=en)

 Засідання відбуваються за постійним посиланням https://meet.google.com/ezy-cndk-xok посилання на групу гуртка "Генетика тарин" в телеграм: https://t.me/+hYtqd7DEBk1kZGYy

 

 

Світлана Костенко,

професор кафедри генетики,

розведення та біотехнології тварин

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook