Вітаємо гарантів освітніх програм бакалаврату та магістратури з успішним завершення акредитації та отриманням п’ятирічних акредитаційних сертифікатів!

31 березня 2023 року

   Наш університет у 2022-2023 навчальному році вкотре підтвердив високу якість забезпечення освітнього процесу успішно пройшовши акредитацію 6 бакалаврських та 2 магістерських програм і отримавши п’ятирічні акредитаційні сертифікати. Вітаємо з успішним результатом наших гарантів, групи забезпечення, директорів ННІ та деканів факультетів та всіх, хто долучений до процесу підготовки фахівців такими освітніми програмами!

  Щиро вітаємо гаранта освітньої програми «Ветеринарна медицина» ОС «Магістр» Грушанську Наталію Геннадіївну з отриманням зразкової акредитації!
  Багато зусиль для забезпечення високої якості функціонування освітніх програм та високого рівня проходження акредитаційної експертизи доклали наші досвідчені гаранти Піхало Олеся Віталіївна (Садово-паркове господарство), Макаренко Лілія Петрівна (Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії), Лахно Валерій Анатолійович (Кібербезпека), Жерліцин Дмитро Михайлович (Цифрова економіка), Гопкало Лариса Михайлівна (Готельно-ресторанний бізнес), Приліпко Сергій Михайлович (Публічне управління та адміністрування), Горобець Валерій Григорович (Теплоенергетика).
 
 
  На сьогодні одна освітня програма магістратури нашого університету та 4 освітні програми бакалаврату наших відокремлених структурних підрозділів знаходиться на завершальному етапі проходження акредитації.
  Загалом, починаючи з 2019 року університет вже отримав 39 акредитаційних сертифікати НАЗЯВО, з яких 30 – у базовому закладі університету та 9 у його відокремлених структурних підрозділах.
  У 2023-24 н. р. в університеті планується 25 акредитаційних експертиз освітніх програм бакалаврату та магістратури, з яких 21 – в базовому закладі університету та 4 у його відокремлених структурних підрозділах: ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут» – 2 програми; ВП НУБіП України «Ніжинський агротехнічний інститут» – 2 програми.
  У зв’язку з цим бажаємо гарантам, групам забезпечення та всім, хто долучений до процесу підготовки фахівців натхнення й отримання достойних результатів реалізації наших унікальних освітніх програмам.

Лариса Кліх,
завідувач навчально-методичного відділу
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook