Олімпіада з банківської справи серед студентів економічного факультету: шлях до успіху для майбутніх фахівців

30 березня 2023 року

       На кафедрі банківської справи та страхування 24 березня був проведений І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Банківська справа» серед студентів 6 групи 2 курсу, 6, 7, 8, 9 груп 3 курсу економічного факультету.

Журі у складі завідувачки кафедри банківської справи та страхування Вікторії КОСТЮК, доцентів Олексія МУРАВСЬКОГО, Ольги ФАЙЧУК, Олени ЖАРІКОВОЇ привітали учасників олімпіади, наголосили на важливості стабільності банківської системи України в умовах війни, ознайомили із критеріями оцінювання робіт та побажали всім учасникам успіху.

  

Метою проведення олімпіади зі спеціальності «Банківська справа» є стимулювання активної навчальної та наукової діяльності серед студентів, виявлення та відзначення обдарованих осіб, підвищення рівня знань та компетентності у сфері банківської діяльності, а також популяризація даної дисципліни серед студентської аудиторії. Перелік питань та задачі були використані з курсу навчальної дисципліни «Банківська система», яку всі вищезаначені студенти вивчають в цьому семестрі за спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування».

Олімпіада дає можливість студентам продемонструвати свої знання та навички, підвищити мотивацію до вивчення дисципліни, здобути цінний досвід розв'язання завдань у вимірюванні власної компетентності та підготовці до майбутньої професійної діяльності в галузі банківської справи. Також проведення олімпіади знайомить студентів зі способами підготовки до зовнішнього оцінювання, що може бути корисним у майбутньому.

  

В розрізі груп призери олімпіади розподілили між собою місця наступним чином:

  6 група 2 курс:

1 місце - Петришин Крістіна Василівна

2 місце - Лисенко Євгеній Володимирович

3 місце - Петрик Анна Сергіївна

  6 група 3 курс:

1 місце - Гедіна Яна Вікторівна

2 місце - Луценко Валерія Віталіївна

3 місце - Хитоніна Анастасія Володимирівна

  7 група 3 курс:

1 місце - Сотникова Вероніка Миколаївна

2 місце - Оборська Вікторія Володимирівна

3 місце - Сакаль Анастасія Миколаївна

  8 група 3 курс:

1 місце - Бобрик Анна Андріївна

2 місце - Мельник Тетяна Ігорівна

3 місце - Татару Ілля Дмитрович

  9 група 3 курс:

1 місце - Катерина Костюк Дмитрівна

2 місце - Даценко Софія Сергіївна

3 місце - П'яскорська Юлія Андріївна

В загальному заліку серед усіх 45 учасників олімпіади місця розподілилися так:

1 місце - Гедіна Яна Вікторівна, 6 група, 3 курс

2 місце - Катерина Костюк, 9 група, 3 курс

2 місце - Петришин Крістіна Василівна, 6 група, 2 курс

3 місце - Сотникова Вероніка Миколаївна, 7 група, 3 курс

3 місце - Бобрик Анна Андріївна, 8 група, 3 курс

3 місце - Мельник Тетяна Ігорівна, 8 група, 3 курс

 

Проведення олімпіад з навчальних дисциплін на економічному факультеті НУБіП України є важливим елементом у системі освіти, оскільки вони забезпечують якісний відбір та визначення кращих студентів, які пізніше зможуть стати професіоналами у своїй сфері.

Від імені кафедри банківської справи та страхування, хочемо щиро подякувати студентам за участь у олімпіаді та за проявлену зацікавленість до дисципліни.

Ваша участь у олімпіаді свідчить про Ваше бажання знати більше, про активну позицію та бажання розвиватись. Ми дуже пишаємося Вами та Вашими досягненнями, і впевнені, що Ви зможете знайти своє місце у професійному житті та стати успішними фахівцями у галузі банківської справи.

Бажаємо Вам подальших успіхів та досягнень у навчанні та професійній діяльності, а також невичерпного духу для реалізації Ваших мрій та задумів. Дякуємо за участь у олімпіаді та за проявлену зацікавленість до нашої дисципліни.
З нетерпінням чекаємо Вас наступного тижня на очному форматі навчання в аудиторіях для вручення грамот та цінних подарунків!

  

Олексій МУРАВСЬКИЙ,

секретар оргкомітету, к.е.н., доцент

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook