Державний екзамен – завершальний етап навчання

31 березня 2023 року

 Для випускників державний екзамен – це надзвичайно важливий момент, адже вони перед членами державної екзаменаційної комісії повинні підтвердити рівень здобутих в університеті  теоретичних знань та практичних умінь.

Не зважаючи на труднощі, зумовлені військовим станом у нашій країні, цього річ в міжкафедральній навчальній лабораторії проведення державних екзаменів розпочато 28 березня відповідно до графіку навчального процесу у студентів 3 курсу заочної форми навчання зі спеціальності 081 «Право» у вже звичному для всіх онлайн форматі та навчальній платформі Ельорн.

 Напередодні державного кваліфікаційного екзамену викладачами базового університету зі студентами-випускниками було проведено консультацію. 

Організувала і провела її Юлія Канарик. Вона розповіла про порядок і час проведення екзамену, його структуру, а також надіслала посилання на сторінку сайту, де чітко написаний розпорядок ДЕК. В ході бесіди у студентів виникали запитання, на які Юлія Канарик давала чіткі і зрозумілі відповіді.

Згідно наказу НУБіП України від 03.02.2023 року за №  57 «З» створено  екзаменаційну комісію, у складі:

Голова комісії Краснова Юлія Андріївна, професор  кафедри аграрного, земельного та екологічного права ім. акад. В.З. Янчука, доктор  юридичних наук, доцент ;

члени комісії Панькова Лілія Олександрівна, доцент кафедри цивільного та господарського права, кандидат юридичних наук, доцент – заступник голови; Козін Сергій Миколайович, доцент кафедри теорії та історії держави і права, доктор юридичних наук, доцент; Кідалов Сергій Олександрович, доцент кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства, кандидат юридичних наук, доцент;

секретарКанарик Юлія Сергіївна, кандидат юридичних наук, доцент кафедри цивільного та господарського права, доцент.

Процес складання екзамену відбувся на належному рівні, що було відзначено членами екзаменаційної комісії.  Настанови та побажання голови, членів комісії, а також їхня підтримка створили невимушену атмосферу, що дозволило успішно провести екзамен. Злагоджена робота як студентів, так і членів екзаменаційної комісії дозволила випускникам отримати позитивні результати.

Вітаємо студентів з успішним складанням екзамену. Бажаємо плідної діяльності та успіхів на професійній ниві!

Радимо студентам не зупинятись на досягнутому і продовжувати вдосконалювати свої професійні вміння і навички в магістратурі базового університету. 

 

Завідувач міжкафедральною навчальною лабораторією,

к. с.-г. н. Надія Кнап


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook