Робоча зустріч директора зі старостами академічних груп

31 березня 2023 року

 

На виконання запланованих заходів виховної роботи серед студентів фахового коледжу продовжуються традиційні зустрічі, директора , заступників, завідувачі відділень із студентами коледжу.

Днями відбулась зустріч зі старостами академічних груп перших-третіх курсів, крім того, запрошено Раду студентського самоврядування, заступників директора, завідувачів відділень навчального закладу, голів  профспілкових  комітетів працівників коледжу та студентських організацій

Перед висвітленням планових питань урочисто відзначили роботу студентки групи ПВ-18 Ніколетти Шишкіної, вручили відзнаку, побажали хороших успіхів у навчанні та здоров’я.

Розпочинаючи зустріч  директор коледжу Юрій Садварі акцентував основну увагу, що коледж у важких умовах продовжує доволі якісно виконувати свої зобов’язання перед кожним студентом та батьками, в цілому за особливими стараннями  наших педагогічних працівників продовжується навчальний процес. Коротко було охарактеризовано  навчальний заклад, його контингент, фінансовий стан, дотримання  фінансової дисципліни, проплати заробітної плати, стипендій, енергоносіїв тощо.

Основним питання порядку робочої зустрічі хотілось би, щоб адміністрація закладу досягли спільного конструктивізму, комунікації та зворотного зв’язку в ланцюжку, а саме: дирекція – відділення- старости академічних груп – студенти і зворотне відношення.

Шановні старости, ми сьогодні запросили Вас на порядну розмову, як лідерів, яких вважаємо важливою ланкою між студентами, завідувачами  відділень та адміністрацією. Я хочу попросити Вас доводити в любій формі всі питання, які вас хвилюють, інформувати  не переживати, що зіпсуєте стосунки з викладачами, адже Вам в цьому допоможуть щоб не виникало ніяких проблем у навчальному процесі.

Адже, власне доброзичлива комунікація дозволяє попередити серйозні конфлікти у яких ніхто не зацікавлений, тож не мовчіть, ставте гострі питання щоб вирішити проблеми – спільно із адміністрацією будемо їх вирішувати.

Може ви помітили, що  педагогічний колектив щодня працює над удосконаленням  роботи, задля створення кращих умов навчання та розвитку студентства.

Всі ваші пропозиції, зауваження до організації навчального процесу доводьте, будемо  спільно із Вами РСС, удосконалювати, урізноманітнювати для ваших інтересів.

Я пропоную в кінці квітня, можливо раніше, організувати круглий стіл, щодо питань  навчального процесу, методології та студентського життя в цілому, це може стати народженням цікавих спільних ідей щодо вдосконалення певних моментів, проблем, з якими стикаєтесь ви та викладачі.

Вам потрібно знати все, що відбувається у вашій академічній групі: про розклад, перенесення пар, заборгованість студентів, в якій формі будуть захисти практичних робіт, екзаменів, розклад офіційних заходів. На сайті РСС повинні бути офіційні заходи, що проводяться в коледжі.

Ви старости молодіжної організації  повинні бути активними учасниками нашого сайту, слідкувати за новинами, доводити до своїх колег  - одногрупників.

Адже, в нас заплановано багато цікавих конференцій, конкурсів, ви повинні брати участь друкуватись у виданнях.

Шановні старости, я сподіваюсь, що все хороше спільно будемо примножувати, для поширення іміджу нашого фахового коледжу, спільно ми повинні працювати – надіятись на ефективне використання «золотого, молодого, студентського життя».

Я запрошую Вас до діалогу, а саме взяти участь: 

-Профорієнтаційній кампанії

-Підготовці до НМТ (національного мультипредметного тесту)

-Участі в житті навчального закладу

Про організацію освітнього процесу в коледжі розповіла заступниця директора  з навчальної роботи Марія Яцик, про підготовку до національного мультипредметного тесту студентами ІІ курсів усіх відділень. Висновок один – потрібно серйозно готуватись  до цього важливого кроку  вже сьогодні, своєчасно реєструватись, готувати відповідні документи тощо.

З правилами прийому  при вступі до коледжу в 2023 році студентів ознайомив відповідальний секретар приймальної комісії Олександр Застулка. Він наголосив, що при вступі потрібно підготувати такі документи:

- про освіту;

- 4 фотокартки 3х4 см; 

- медична довідка;

- довідку про склад сім’ї;

- копію паспорта (ІD-картка з витягом); 

- ідентифікаційний код.

Комісія розпочне свою роботу з 30.06.2023 по 31.08.2023року, випробування у виді співбесід розпочнуться з 14.07.2023 по 21 липня 2023 року.  Зарахування з 30 липня 2023 року.

Аліса Чорі голова циклової комісії суспільних та філологічних дисциплін  чітко у доступній формі пояснила правила, вимоги написання мотиваційних  листів під час вступної кампанії.

Крім того, у своїх виступах викладачі Наталія Сабов та Лариса Чаплінська акцентували свою увагу на зосередженості віри у власні сили при написанні національного мультипредметного тесту (НМТ) – завдяки чому буде успіх у кожного. 

Підсумовуючи Юрій Садварі акцентував  увагу завідувачів відділень, методистів, голову Ради кураторів коледжу Тетяну Дзямко продовжувати робочі зустрічі в розрізі відділень фахового коледжу, покращити  профорієнтаційну роботу  серед випускників  шкіл районів, міст, області на повну використовувати наявний потенціал, можливості, які в змозі надати наш коледж.

Робоча зустріч зі старостами  академічних груп, пройшла в цікавій формі, адже старостами груп, члени Ради студентського самоврядування дізнались багато важливого , цікавого, актуального для життя молоді фахового коледжу.

Сподіваємось на співпрацю,  активну профорієнтаційну  роботу та продовжувати вступну кампанію.

Бажаємо Вам успішно скласти національний мультипредметний тест до перевідних іспитів з відповідних дисциплін. Вам у всьому допоможуть.


Дирекція коледжу 

 

 

 

 

 

 

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook