Лідери студентського самоврядування університету успішно впоралися з публічними виступами

31 березня 2023 року
НУБіП України
   У рамках проєкту «Мистецтво лідерства та публічних заходів», який зорганізовує гуманітарно-педагогічний факультет НУБіП для представників сенату студентської організації всіх інститутів та факультетів університету відбувся майстер-клас «Лідер та публічний виступ: кроки ефективності», який був проведений професором кафедри журналістики та мовної комунікації Мариною Навальною.

Крім основних засад та рекомендацій щодо підготовки та реалізації публічного виступу, здобувачі продемонстрували свої практичні навички, зокрема представлялися за алгоритмом: імʼя, прізвище, посада (рід занять), сфера функціональних обовʼязків, що для мене НУБіП?

  

Під час заходу вдалося обговорити зовнішній вигляд доповідача, як установити перший контакт з аудиторією, доброзичливість доповідача, культуру мови, діалог з аудиторією, почуття гумору доповідача та «приземленість» до реального життя, знання змісту доповіді, часові межі доповіді, дискутували з питання: читаємо чи памʼятаємо текст?

  

Публічні виступи на тему: «Що для мене НУБіП?» студенти мали змогу записати в студії медіалабораторії. Потім переглянули свої виступити в запису.

Лідери студентського самоврядування зацікавилися тематикою медіашколи, яка працює щосуботи в медіалабораторії університету.

Як домашнє завдання учасники майстер-класу мають підготувати публічні виступи, відповівши на два питання: що найбільше подобається в НУБіПі і що б Вам хотілося упровадити в університеті?

На нас чекають цікаві публічні виступи про НУБіП!

Діана Харчук,
здобувачка першого курсу магістратури спеціальності «Журналістика»
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook