На факультеті тваринництва та водних біоресурсів пройшов І етап студентської олімпіади зі спеціальностей «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та «Водні біоресурси та аквакультура»

31 березня 2023 року

    Одним із важливих показників визнання престижності університету є проведення на його базі міжнародних та всеукраїнських заходів різних рівнів, в тому числі і Всеукраїнських студентських олімпіад зі спеціальностей, за якими він здійснює підготовку фахівців.

   Факультет тваринництва та водних біоресурсів приймає активну участь у цьому процесі. Так, впродовж березня на факультеті проходив І етап студентської олімпіади зі спеціальностей 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та 207 «Водні біоресурси та аквакультура». За перемогу на цьому етапі змагалися студенти 3–4 курсів ОС «Бакалавр» повного та скороченого термінів навчання обох спеціальностей.

    Після підведення підсумків переможцями І етапу Олімпіади за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» стали такі студенти факультету: Ірина Василенко, Крістіна Телецька та Валерія Дем’яненко, а за спеціальністю 207 «Водні біоресурси та аквакультура»Анастасія Строканова, Ольга Пашкевич та Денис Пилипенко.

     Вітаємо наших переможців і зичимо усім Перемоги у майбутньому!

Сергій Грищенко,
заступник декана факультету
тваринництва та водних біоресурсів

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook