Атестація магістрів І року навчання кафедри геодезії та картографії

1 квітня 2023 року
  30 березня на кафедрі геодезії та картографії відбулася атестація студентів магістратури першого курсу з дотриманням графіка освітнього процесу. Свої розгорнуті доповіді студенти представили особисто, використовуючи сучасні засоби презентації.

   Розгорнутим доповідям магістрів передувала їх активна робота над магістерськими дослідженнями, опрацьовування низки наукових джерел та збір необхідної інформації. Теоретичні розділи їх наукових робіт продемонстрували високий рівень науково-методичної підготовки магістрів та засвідчили про застосування ними сучасних дослідницьких підходи до вирішення геодезично-картографічних і землевпорядних завдань.

Під час засідання дванадцять студентів відзвітували про проведену роботу і відповіли на низку питань, поставлених викладачами кафедри та її завідувачем Іваном Ковальчуком. Магістранти продемонстрували вміння вирішувати як теоретичні, так і прикладні проблеми геодезії та землеустрою.

   Також позитивно оцінили роботу магістрантів і наукові керівники. Тому кафедра одностайно підтримала пропозицію завідувача Івана Ковальчука про їх атестацію. Всі магістри успішно пройшли атестацію.

Викладачі кафедри надали поради та настанови щодо подальшого розвитку досліджень магістрів, а також запевнили у можливості отримувати постійні консультації та активну допомогу в підготовці публікацій на основі своїх досліджень

 Колектив кафедри бажає всім студентам плідної роботи та успішного продовження магістерського дослідження!

 

Степчук Яніна
асистент кафедри геодезії та картографії

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook