ВИКЛАДАЧІ ФАКУЛЬТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ В РАМКАХ МІЖНАРОДНОЇ ВИСТАВКИ LABEXPO ПРОВЕЛИ ВІДКРИТЕ ЗАНЯТТЯ МАГІСТРАМ

1 квітня 2023, 7:00

         Завідувач кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого, Віктор Томчук, доцент Валерій Цвіліховський та завідувач кафедри терапії і клінічної діагностики Наталія Грушанська в рамках Міжнародної спеціалізованої виставки лабораторного обладнання, інноваційних технологій і рішень LABExpo провели виїзне заняття магістрам спеціальності «Ветеринарна лабораторна діагностика». Темою заходу було ознайомлення студентів із сучасним лабораторно-діагностичним обладнання.  Виставка проходила 29-31 березня 2023 р. у Міжнародному виставковому центрі, м. Київ, Броварський проспект, 15.

       Програма виставки поєднувала актуальну практичну складову та спеціалізовану експозицію комплексних рішень для медичних та ветеринарних лабораторій.

 

В рамках експозиційної компанії-учасники на своїх стендах представили новинки лабораторного обладнання, контрольно-вимірювальні прилади, комплексні рішення, необхідні для оснащення медичних та ветеринарних лабораторій, мобільні лабораторії, лабораторні меблі та посуд, інструментарій та витратні матеріали, реагенти, індикатори, тест-системи і реактиви, засоби індивідуального захисту, спецодяг та багато іншого.
Такий захід дав можливість почути про новинки, побачити їх на власні очі, протестувати та ознайомитися з особливостями їх практичного застосування, побудувати довгострокові ділові відносини між виробниками, постачальниками лабораторного обладнання і спеціалістами в галузі лабораторних досліджень, підвищити кваліфікацію, обмінятися досвідом з колегами.
Студенти проявили не аби який інтерес до сучасного обладнання, адже на ринку України з’явилось багато нових ще неапробованих у ветеринарії високоточних приладів. Вони активно задавали запитання, брали участь в обговоренні та дискусії. Загалом всі студенти залишилися заходом задоволені.
 
Завідувач кафедри біохімії і фізіології
тварин ім. акад. М.Ф. Гулого,
професор Віктор Томчук,

доцент Валерій Цвіліховський

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook