Олімпіада з дисципліни “Діагностування енергообладнання“ як перший етап фахового випробування

21 березня 2023 року

   21 березня в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни “Діагностування енергообладнання“. В олімпіаді прийняли участь близько 63 учасники, що навчаються за даною дисципліною в університеті. Олімпіада пройшла в змішаному режимі, частина студентів, що навчаються of-line знаходилися в аудиторії, а інша відповідала на питання олімпіади використовуючи навчально-інформаційний портал НУБіП України – Elearn.

    Метою олімпіади було підвищення зацікавленості студентів до дисципліни, яку вони вивчають, перевірка оволодінням ними вміннями і навичками, що були отримані під час вивчення курсу та необхідними в процесі фахової діяльності як майбутнього інженера – енергетика.
    Учасникам були запропоновані тестові завдання, які вимагали знання як фактичного матеріалу, так і практичних навичок. Результати засвідчили, що всі учасники олімпіади на достатньому рівні оволоділи навичками використовувати набуті знання для виконання як теоретичних завдань в межах навчальної програми, так і практичних навичок, що були набути ними при проходженні практичних занять та практик.
    Роботи учасників олімпіади перевірило кваліфіковане журі на чолі з доцентом кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій Наливайком В.А.. Журі відзначило високий рівень застосування теоретичних знань та умінні обирати оптимальні шляхи і методи при вирішенні задач.
    З підсумками роботи журі було визначено кращих учасників:
1 місце – Березюк Роман Олександрович, студент 3 курсу (керівник доц. Березюк А.О.);
2 місце – Селезень Олександр Анатолійович, студент 2 курсу скороченого терміну (керівник доц. Чуєнко Р.М.);
3 місце – Місан Павло Юрійович, студент 2 курсу скороченого терміну (керівник доц. Синявський О.Ю.).

    Учасники олімпіади відзначили високий рівень організації заходу і необхідність щорічного проведення подібних заходів.

Окушко О.В.
член журі, в.о.завідувача кафедри електротехніки,
електромеханіки та електротехнологій

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook