Участь членів гуртка у І етапі студентської олімпіади з дисципліни «Європейські студії»

31 березня 2023 року
НУБіП України

   Відповідно до наказу ректора університету від 16.02.2023 р. № 108 «Про проведення І етапу студентської олімпіади у 2022-2023 н. р.». на кафедрі глобальної економіки було проведено І етап студентської олімпіади з навчальної дисциплін «Європейські студії».


   
    Студентські олімпіади з навчальних дисциплін – це творче змагання з теоретичної та практичної підготовки студентів згідно з планом навчальної дисципліни. Проведення предметних олімпіад є одним з шляхів реалізації системи навчально-виховної роботи, пошук обдарованої студентської молоді, стимулювання їх творчої праці.
    В олімпіаді прийняли участь студенти ОС Бакалавр спеціальності 051 «Економіка» ОПП «Міжнародна економіка» 1 курсу 2 групи, які є членами студентських наукових гуртків кафедри глобальної економіки «Глобалізація і європейська інтеграція» і «Міжнародна економіка».

   
   27 березня було проведений І етап студентської олімпіади, а 28 березня були вручені грамоти переможцям гарантом програми «Міжнародна економіка» доцентом Оленою Кірейцевою та членом кафедри глобальної економіки доцентом Ольгою Косяк.
    Переможцями І етапу студентської олімпіади 2022-2023 навчального року стали:
І місце – Вікторія Лисюченко, студентка 1 курсу 2 групи ОС Бакалавр спеціальності 051 «Економіка» ОПП «Міжнародна економіка»;
ІІ місце – Діана Плахотник, студентка 1 курсу 2 групи ОС Бакалавр спеціальності 051 «Економіка» ОПП «Міжнародна економіка»;
ІІІ місце – Анастасія Семенець, студентка 1 курсу 2 групи ОС Бакалавр спеціальності 051 «Економіка» ОПП «Міжнародна економіка».
     Проведення студентських олімпіад з навчальних дисциплін, спеціальностей і освітніх програм активізує розвиток творчого мислення студентів і стимулює до змагань у навчанні, підвищує якість підготовки кваліфікованих фахівців, прищеплює студентам зацікавленість та любов до вибраної професії, заохочує талановитих студентів здобувати глибокі знання та розширювати світогляд, що в свою чергу буде спонукати їх розвивати українську науку.
Олена КІРЕЙЦЕВА
доцент кафедри глобальної економіки
гарант ОПП «Міжнародна економіка»
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook