Майбутні енергетики демонструють свої фахові знання

21 березня 2023 року

   21 березня в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка. В олімпіаді взяли участь близько 49 студентів ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження освітнього ступеню “Магістр“.

   Олімпіада пройшла в змішаному режимі, одна частина студентів знаходилися в аудиторії, а інша on-line, відповідаючи на запитання олімпіади використовуючи навчально-інформаційний портал НУБіП України – Elearn.
 
 
   Метою олімпіади було підвищення якості підготовки майбутніх фахівців, стимулювання їх творчої праці та перевірка готовності нового покоління конкурентоспроможних фахівців для суспільного життя країни.
   Учасникам було запропоновано 3 задачі, які вимагали як знання теоретичного матеріалу, так і навичок з практичної роботи. Результати проведеної олімпіади засвідчують, що всі учасники на достатньо високому рівні оволоділи навичками використовувати набуті знання для виконання інженерних задач у своєму майбутньому професійному житті.
   Роботи учасників олімпіади перевірило кваліфіковане журі на чолі з гарантом ОС “Магістр“141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка доцентом Савченко В.В. Журі відзначило високий рівень застосування теоретичних знань та умінні обирати оптимальні шляхи і методи при вирішенні задач.
   З підсумками роботи журі було визначено кращих учасників:
1 місце Невмержицький Василь Михайлович, студент 1 курсу. (керівник доц. Синявський О.Ю.);
2 місцеВасиленко Денис Сергійович, студент 1 курсу (керівник доц. Гай О.В);
3 місцеОлендер Павло Сергійович, студент 1 курсу (керівник доц. Петренко А.В.).
 
 
   Учасники олімпіади відзначили високий рівень організації заходу і необхідність щорічного проведення подібних заходів.
 
В. Савченко
гарант ОС “Магістр“141 – Електроенергетика,
електротехніка та електромеханіка, голова журі
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook