Відкрита лекція «3D технології в мультимедіа» для майбутніх фахівців з інженерії програмного забезпечення та комп’ютерних наук

28 березня 2023, 18:00

28 лютого 2023 року старший викладач кафедри комп’ютерних наук Дар’я Ящук успішно провела відкриту лекцію з вибіркової дисципліни "Засоби мультимедіа в ІТ" на тему "3D-технології в мультимедіа" для студентів 4 курсу та 3 курсу скороченого терміну навчання спеціальностей 121 "Інженерія програмного забезпечення" та 122 "Комп'ютерні науки".

Студенти та запрошені викладачі отримали нагоду дізнатися більше про:

  • 3D-технологій в мультимедіа та сфери їх застосування;
  • переваги та недоліки використання;
  • їх майбутній розвиток.

Лектор також розповіла про різні інструменти, які використовуються для розробки 3D-моделей та їх інтеграції в мультимедійні проєкти.


Дар’я поділилася своїми знаннями та досвідом в галузі 3D-моделювання, показавши в реальному часі на прикладі побудови 3D-моделі квартири в програмному забезпеченні SketchUp.

Лекція відбулася у  онлайн форматі, що дозволило більшій кількості студентів та викладачів долучитися до заходу. Захід був організований таким чином, щоб усі учасники могли з легкістю спілкуватися та задавати свої запитання під час лекції.


Відкрита лекція з дисципліни "Засоби мультимедіа в ІТ" стала успішним заходом, що дозволив студентам та викладачам дізнатися більше про 3D-технології в мультимедіа.


Високі результати оцінювання лекцій за анкетами викладачів та студентів, свідчать про належний рівень проведених занять. У анкетах відзначили змістовність проведених лекції, інформативність, практичне значення представленого матеріалу та його доступність.

 

Ми вдячні старшому викладачу Дар’ї Ящук за проведену лекцію та чекаємо на подібні заходи у майбутньому.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook