Зустріч наставника та здобувачів вищої освіти 4 курсу 4 групи

3 квітня 2023, 0:56

           28 березня 2023 року відбулася чергова зустріч наставника 4 групи 4 курсу зі студентами спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» кандидатом ветеринарних наук, старшим викладачем кафедри біохімії і фізіології тварин ім.акад. М.Ф. Гулого Віталієм Журенко
       Метою зустрічі було обговорення освітнього процесу, проживання в гуртожитку, дотримання карантинних обмежень, відвідування пар, дисципліна й порядок в групі.

З кожним студентом групи була проведена співбесіда про початок очного навчання відповідно до графіку освітнього процесу на другий семестр 2022/2023 навчального року, що з 3 квітня 2023 року здобувачі вищої освіти 4 курсу продовжать навчання в очному форматі.

      Студенти були ознайомлені з наказом ректора університету № 207 від 14.03.2023 року щодо заборони та запобігання тютюнопаління в університеті з метою формування навичок здорового способу життя й запобігання тютюнової залежності серед молоді.

Під час зустрічі також наголошено про дотримання санітарно-епідеміологічних норм перебуваючи на території навчальних корпусів та студентського містечка НУБіП України.
Зустріч здобувачів вищої освіти відбулася в дружній атмосфері. Студенти активно долучались до розмови та обговорення актуальних питань. Наприкінці зустрічі була зосереджена увага студентів  на необхідності піклуватися про себе, не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.
 
Куратор групи
старший викладач кафедри біохімії і фізіології тварин
 ім. акад. М.Ф.Гулого Віталій Журенко
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook