Першокурсники факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК провели акцію «Щастя в маленьких речах»

3 квітня 2023 року

 

 Шукайте щастя в дрібницях,

В усмішках, у ясних, світлих днях,
У прекрасних, радісних моментах,
У чудових, солодких снах,
А вранці - в каві ароматній,
І в слові добрім і приємнім,
У випадковій важливій в житті зустрічі,
У вогнях, що запалює вечір,
У обіймах, поцілунках ніжних,
В дощі і сонці, завірюхах снігових:
Для щастя сто причин знайде
Лише той, що життя смак зрозуміє!

     Щастя є однією з найважливіших речей в житті людини. Це стан душі, коли все в житті здається прекрасним і гармонійним, коли усмішка не зникає з обличчя і навколишній світ виглядає дуже світлим і кольоровим.

    День щастя - це день, коли ми можемо віддати шану цьому почуттю та згадати про те, що воно завжди поруч з нами. Це свято, яке нагадує нам про те, що ми повинні бути вдячними за те, що маємо, і що кожен день може бути повним радості та щастя особливо зараз…

 

      Щастя − індивідуальне поняття, і для кожної людини воно означає різне. Для когось це можуть бути маленькі радощі у повсякденному житті, такі як запах кави або квітів, для когось це може бути досягнення великої мети чи задоволення від професійних здобутків. Однак, незалежно від того, що робить нас щасливими, ми повинні завжди пам'ятати про це почуття і не забувати, що воно може бути знайдене навіть у найскладніші часи.

  День щастя в Національному університеті біоресурсів і природокористування України − це особливий день, який провели студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК з метою підвищення настрою студентів та викладачів, зміцнення позитивного настрою та підвищення емоційного стану всієї університетської спільноти.

      Студентська рада гуртожитку №9 в обличчі студенток першого курсу Марії Лісневської та Ніколь Попко організували акцію «Щастя в маленьких речах». Під час акції дівчата роздавали цукерки і тим самим підіймали настрій студентам і викладачам університету.

 

    Отже, день Щастя − це добра нагода нагадати собі та іншим про те, що щастя − це наша внутрішня сила, яка допомагає нам рухатися вперед і проживати життя повністю.

      Нехай цей день буде для нас наповненим радістю та позитивом, а щастя буде завжди з вами!

 

Каріна Косяк,

студентка факультету харчових

технологій та управління якістю продукції АПК

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook