GLOBAL MONEY WEEK – ЦЕ ВЕСЕЛО, КОРИСНО ТА ПІЗНАВАЛЬНО!

3 квітня 2023 року

 

На завершальних етапах відзначення  міжнародної освітньої кампанії  Global Money Week 2023 (Всесвітній тиждень грошей)  відбулися  чергові вебінари від НБУ. 

Не зважаючи на позаурочний час проведення  найдопитливіші студенти  відділення бухгалтерських та туристичних дисциплін  взяли  участь у даних вебінарах.

Про  те, як розвивається сфера фінансових послуг, які вміння та навички допоможуть знайти роботу мрії в часи штучного інтелекту дізнавалися студенти  на вебінарі «Сучасні технології, цифровізація та чат GTP у сфері фінансових послуг» від головного експерта управління зв’язків з громадськістю та фінансової обізнаності Департаменту комунікацій НБУ Вікторії Ролік.

Учасники вебінару дізналися:

- про четверту технологічну революцію в історії людства і чому вона торкнеться кожного,

- як комп’ютерні алгоритми змінюють життя,

- що таке відкритий банкінг,

- чи замінить штучний інтелект людину.

Про функції грошей говорили на вебінарі  «Гроші як засіб комунікації» від старшого зберігача фондів “Музею грошей” НБУ Андрія Бойко-Гагаріна.

Учасники вебінару дізналися:

- про комунікаційну функцію грошей,

- як гроші відігравали функцію обміну інформацією між владою та населенням,

- як Марк Брут нагадував римлянам про вбивство Юлія Цезаря, 

- чому великий князь Володимир зображав на своїх монетах Євангеліє.

Завершальним заходом від НБУ  стало тестування знань, які отримали учасники протягом цих двох тижнів – « Kahoot! Вечірка з фінансової грамотності».  Кращі студенти нашого відділення також взяли участь у  цій веселій та цікавій вікторині.

На жаль, все хороше коли-небудь закінчується.  Швидко  й непомітно промайнули два тижні  присвячені Всесвітньому тижню грошей 2023  в Україні.  Спасибі організаторам,  НБУ за підтримки Проєкту USAID “Реформування фінансового секторуˮ,   за чудові, пізнавальні та актуальні заходи. 

Низький уклін і щира  подяка ЗСУ за можливість навчатися, працювати та виховувати молоде покоління. Світло обов'язково переможе темряву!  Все буде Україна !

        

Наталія Готра,

викладачка економічних дисциплін


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook