Проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Геодезія та землеустрій» та дисципліни «Земельний кадастр»

4 квітня 2023, 17:46
  Факультет землевпорядкування славетного Національного університету біоресурсів і природокористування України зібрав найамбітніших і найталановитіших землевпорядників та геодезистів нашого вишу для проведення І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Геодезія та землеустрій» та дисципліни «Земельний кадастр». Юні землевпорядники та геодезисти змогли продемонструвати свої найкращі знання і навички у сфері геодезії та землеустрою. Тож раді поділитися з читачами офіційного сайту університету цією новиною та найяскравішими моментами цієї незбутньої події.
  У змаганні з визначення наймайстерніших і найкмітливіших брали участь студенти старших курсів факультету землевпорядкування, які проявили високий рівень теоретичної та практичної підготовки і професійні знання у сфері геодезії та землеустрою. Подія відбувалася згідно з наказом ректора НУБіП України Станіслава Ніколаєнка від 16.02.2023 р. №108 «Про І етап Всеукраїнської студентської олімпіади в 2022-2023 н. р. у НУБіП України», а також розпорядження декана факультету землевпорядкування Тараса Євсюкова від 20.02.2023 р. №5. За результатами олімпіади були визначені переможці, які будуть представляти Національний університет біоресурсів і природокористування України на ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади.
  Організаційну нішу цього проекту взяли на себе науково-педагогічні працівники факультету землевпорядкування – доцент кафедри управління земельними ресурсами Руслан Тихенко, доценти кафедри геодезії та картографії Олексій Жук та Олександр Шевченко,а також професор цієї кафедри Іван Опенько. Разом вони забезпечили проведення заходу на високому рівні та за заслугами оцінили учасників.
 
  Завдання олімпіади складались з теоретичних і практичних завдань із геодезії, землеустрою та земельного кадастру. Учасники мали змогу продемонструвати свої знання і навички, що здобули протягом освоєння освітньої програми. Щороку, проведення студентської олімпіади на факультеті землевпорядкування сприяє підвищенню рівня професійної підготовки студентів, а також популяризації професії серед молоді. Це стимулює розвиток інтересу здобувачів до спеціальності та збільшує кількість висококваліфікованих кадрів. Такі заходи надають можливість студентам показати свої знання та навички, отримати корисний досвід.
 Організатори олімпіади високо оцінили рівень підготовки учасників та їхню активність у виконанні завдань. Цей етап Всеукраїнської студентської олімпіади продемонстрував високий рівень підготовки і професійної компетентності здобувачів.
 
 
  За підсумками, перемогу здобули:
зі спеціальності «Геодезія та землеустрій»:
І місце – Андріянов Владислав (студент ОС «Бакалавр», 2 курс скороченого терміну навчання);
ІІ місце – Михайлик Катерина (студентка ОС «Бакалавр», 4 курс);
ІІІ місце – Кожем`яко Микита (студент ОС «Бакалавр», 3 курс);
з навчальної фахової дисципліни «Земельний кадастр»:
І місце – Кебець Наталія (студентка ОС «Магістр», 1 року навчання);
ІІ місце – Іщенко Надія (студентка ОС «Магістр», 1 року навчання);
ІІІ місце – Богаш Валерія (студентка ОС «Магістр», 1 року навчання).
 
  Участь у Всеукраїнській студентській олімпіаді є важливою складовою професійної підготовки здобувачів. Вона дозволяє студентам показати свої знання та навички, отримати цінний досвід.
 
  Щиро вітаємо переможців І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади і бажаємо з честю представити Національний університет біоресурсів і природокористування України на ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади!
 
Ольга Пронь,

студентка факультету землевпорядкування 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook