Відбулася відкрита лекція з дисципліни «Управляння витратами»

5 квітня 2023 року
 28 березня 2023 року відбулася відкрита лекція кандидата економічних наук, доцента кафедри організації підприємництва та біржової діяльності Нікітченка Сергія Олександровича з дисципліни «Управляння витратами». Лекція була проведена відповідно до затвердженого графіку проведення відкритих лекцій на економічному факультеті для студентів 3 курсу економічного факультету ОС «Бакалавр», спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, на тему «Методи управління витратами».
 
Лекція проведена в онлайн форматі за розкладом навчальних занять та у  відповідності до затвердженої робочої програми дисципліни і графіку освітнього процесу в НУБіП України на  ІІ семестр 2022-2023 н.р. для студентів денної форми навчання.
Відповідно до плану лекційного заняття були розглянуті наступні питання: характеристика основних методів управляння витратами; моделі поведінки витрат; методи розподілу допоміжних витрат.
 
На лекції були присутні: в.о. завідувачки кафедри банківської справи та страхування, к.е.н., доцент Костюк В.А., заступники декана економічного ф-ту, к.е.н., доцент Маршалок М.С. та к.е.н., доцент Воляк Л.Р., науково-педагогічні працівники кафедри організації підприємництва та біржової діяльності: доценти кандидати економічних наук  Фурса А.В., Кириченко А.В., та Томашевська О.А.
 
Лекційний матеріал викликав значний інтерес студентів і жваве обговорення актуальних питань. Викладена лектором теоретична інформація знаходила своє відображення в практичних прикладах та порадах. Нікітченко С.О. отримав високі оцінки в анкетах оцінювання лекцій студентів.
 
На думку колег викладачів, лекція доцента Нікітченка С.О. проведена на високому науково-методичному рівні у відповідності до встановлених вимог щодо оцінювання якості проведення лекційних занять та сприяла активному обміну досвідом проведення дистанційних занять.
Руслан Любар,
доцент кафедри організації підприємництва

та біржової діяльності 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook