Ділимося найкращими враженнями від навчання: студенти факультету аграрного менеджменту успішно проводять профорієнтаційну роботу

5 квітня 2023 року

 Поки здобувачі вищої освіти 2 курсу 3 групи факультету аграрного менеджменту знаходилися на онлайн навчанні, вони мали можливість завітати до місцевих шкіл, поспілкуватися зі своїми вчителями та, звичайно, розповісти про наш університет, де навчаються вже другий рік.

 
  

    З метою популяризації НУБіП України та факультету аграрного менеджменту зокрема, 27 березня Наталія Відрук відвідала Старокостянтинівську загальноосвітню школу №1, 29 березня Вікторія Сіденко провела профорієнтаційну роботу у Шепетівській спеціалізованій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 з поглибленим вивченням основ економіки і правознавства, що на Хмельниччині, а 30 березня Яна Іщук завітала до Дібрівського ліцею Київської області.
 
  
 
 

   Майбутні абітурієнти були проінформовані про умови та переваги навчання на факультеті аграрного менеджменту, зокрема особливості спеціальності «Менеджмент». Особливу увагу було акцентовано на освітній траєкторії «Менеджмент організацій і адміністрування» та кафедрі менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського.

 
 
 
   Дівчата поділилися своїми враженнями про навчальний процес, викладання лекцій та практичних занять, умови проживання в гуртожитку та проведення свого дозвілля в університеті.
   Під час жвавої дискусії учнів найбільш зацікавила інформація щодо можливостей стажування за кордоном, навчання за програмами академічного обміну, навчання на військовій кафедрі, викладання дисциплін англійською мовою. Разом з цим багато запитань було про умови онлайн навчання, наявність спортивних та навчально-освітніх гуртків, умови вступу до університету, а також вартість навчання.
 
Виступи студентів дали можливість майбутнім абітурієнтам відчути специфіку і важливість професії менеджера. Під час розмови з випускниками виявилося, що більшість з них ще не чітко визначились з вибором майбутньої професії та навчального закладу через війну в Україні, проте їх дуже зацікавив широкий спектр можливостей як в навчальному, так і в науковому плані, який відкривається у Національному університеті біоресурсів і природокористування України.
Наприкінці зустрічей учні та вчителі шкіл були запрошені на День відкритих дверей до університету, що відбудеться 6 квітня.
 
 
Ганна Харченко,
доцент кафедри менеджменту
ім. проф. Й.С. Завадського
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook