Виховна година онлайн із куратором проф.Загурським О.М

5 квітня 2023 року
мтф

Зараз важливо зберегти контакти з студентами, надавати їм психологічну та емоційну підтримку, розвивати медіа- і культурну грамотність. Тому викладачі кафедри пропонують нові формати проведення виховної роботи онлайн.


Проф. Загурський О.М., куратор групи ТТ-2006м, разом з студентами побував на віртуальній екскурсії в одному з найбільших музеїв світу - Луврі. Вони мали можливість побачити незліченні шедеври мистецтва, включаючи знамениті картини Мона Ліза Леонардо да Вінчі, Трактат з малювання Альбрехта Дюрера, Венеру Мілоську, також величезну колекцію античності, яка складається з експонатів зі всього світу.


Відвідування художніх музеїв є важливим елементом культурної освіти, оскільки дає можливість молодій людині ознайомитись зі світом мистецтва, його історією та розвитком від античності до сучасності. Крім того, допомагає розвивати творчі та аналітичні здібності студентів. Вони мають можливість побачити різноманітні стилі та напрямки мистецтва, вивчати їх історію та дослідити їх вплив на суспільство.

Це може стати чудовою інспірацією для творчих зусиль студентів, допомогає розвинути критичне мислення, розширити кругозор, знаходити нетрадиційні рішення задач в різних сферах, зокрема транспорту. Відвідування художніх музеїв також дає можливість зрозуміти важливість збереження та охорони культурної спадщини.


Крім того, мистецтво позитивно впливає на психологічний стан людини та допомагає зняти стрес, покращити настрій, зосередженість.
Тож Загурський О.М. разом з студентами планують і надалі долучатися до надбань національної і світової історико-культурної спадщини.

Вікторія Опалко

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook