Профорієнтаційна робота: Гімназія №179 міста Києва

5 квітня 2023 року
НУБіП України

Одним із найважливіших кроків у житті кожної людини є вибір професії. Допомагають знайти свій шлях у професійному житті випускникам шкіл, гімназій, ліцеїв нашої країни і викладачі кафедри тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів.

З метою проведення профорієнтаційної роботи, 4 квітня 2023 року науково-педагогічні працівники кафедри: доцент Олександр Лавріненко та асистент Наталія Кулібаба, провели зустріч з учнями 11-го класу гімназії №179 міста Києва.

 

Для учнів було презентовано інформацію про НУБіП України, спеціальності, за якими здійснюється підготовка на механіко- технологічному факультеті та умови вступу.
Також майбутні абітурієнти дізнались про тісну співпрацю факультету з провідними українськими та міжнародними компаніями, за сприяння яких відбувається навчання, стажування та працевлаштування наших студентів.

 

Представники кафедри роздали інформаційні буклети про факультет, а також проінформували про День відкритих дверей для випускників шкіл, який відбудеться 6 квітня 2023 року. Особливу увагу було приділено висвітленню інформації про нову для нашого факультету спеціальність 274 «Автомобільний транспорт». Учні отримали також запрошення на День відкритих дверей кафедри тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів, який відбудеться 27 та 29 квітня 2023 року.

Кафедра висловлює велику подяку адміністрації гімназії: заступнику директора Аллі Вікторівні Кравчук та директору Ірині Львівні Чернілевській.

Асистент кафедри
тракторів, автомобілів
та біоенергоресурсів
Наталія Кулібаба
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook