Ділимось враженнями, підтримуємо, будуємо плани!

5 квітня 2023, 19:58

 У перший день очного навчання у весняному семестрі в журналістів-другокурсників відбулася зустріч з наставником третьої групи Наталією Адамчук, під час якої обговорено кілька важливих питань.

Студенти дуже скучили за живим спілкуванням, адже всі разом востаннє збиралися у стінах рідного університету ще понад рік тому. Цей день приніс багато гарних емоцій і вражень від повернення до «реального студентського життя», якими жваво ділилися учасники зустрічі. Змога наживо поспілкуватися з викладачами та один з одним створила особливу атмосферу.

   

Очне навчання має багато переваг, насамперед можливість отримати задоволення від комунікації. Особливо це стосується практичних занять, тому всі дуже зраділи, що змогли одразу попрацювати в медіалабораторії, зануритися у процес створення відео, отримати цінні поради і здобути нові навички.

Також на зустрічі з куратором спілкувалися про значення здорового способу життя в цей складний час. Кожен із нас має відповідально ставитися до свого самопочуття, уникати шкідливих звичок, дбати про власне фізичне і моральне здоров’я. Правильне харчування, регулярні фізичні вправи, достатній сон, категорична заборона паління та вживання алкоголю суттєво зменшують вплив стресу на наш організм. Говорили і про вчасну психологічну допомогу від фахівців-психологів, і про підтримку близьких, можливість висловитися про наболіле, отримати відповіді та прийняти складні життєві ситуації.

  

На завершення зустрічі обговорили плани щодо проведення дозвілля. У студентів виникло багато різноманітних ідей, як можна провести час разом. Було запропоновано за можливості відвідати прекрасне місто Львів або ж організувати поїздку в дивовижний дендропарк Олександрія в Білу Церкву. Ще одна цікава весняна локація – тюльпанові поля у Добропарку поблизу Києва. Знайшлися і поціновувачі театрального мистецтва, які хочуть разом побувати на спектаклі, і ті, хто прагне глибше пізнати історію, відвідавши Музей становлення української нації. Також багато студентів у різний спосіб долучаються до волонтерських проєктів, підтримують наших військових.

Студенти зійшлися на думці, що сумували один за одним та зустрічами з куратором, тому домовились частіше бачитися не тільки під час занять, а й для спільних справ та цікавого дозвілля.

Дар’я Бровченко,
студентка групи Журн-21003б

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook