В єдності – сила, День відкритих дверей НУБіП України!

6 квітня 2023 року

  В буремні часи так добре, коли тобі допомагають зробити вибір в майбутній професії. Викладачі факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Олена Башта та Віра Бородай ознайомили учнів Еколого-природничого ліцею з лабораторіями факультету, в тому числі з ННЛ біотехнології та клітинної інженерії, яка є структурним підрозділом кафедри екобіотехнології та біорізноманіття. 

  До лабораторій кафедри екобіотехнології та біорізноманіття завітали учні гімназії № 48 міста Києва та медичної гімназії № 33, дарницької загальноосвітньої школи. Микола Лісовий та Віра Бородай провели презентацію навчальної лабораторій промислової біотехнології та ННЛ біотехнології та клітинної інженерії.

  Учні ознайомились із дослідженнями у галузі біотехнології, фізіології, біохімії, мікробіології, молекулярної біології та клітинної інженерії, побачили як розмножують рослинки в культурі in vitro, отримують безвірусний посадковий матеріал, проводять діагностику хвороб молекулярними методами, отримують біопрепарати з рослинної та мікробної сировини, вивчають особливості вирощування мікроорганізмів-продуцентів промислово важливих речовин.

 

  Наша сила – в єдності, коли спільними зусиллями ми допоможемо школярами зробити свій вибір, показати переваги та якість отриманих знань від навчання в НУБіП України.

Олена Кваско, Віра Бородай
кафедра екобіотехнології та біорізноманіття

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook