Участь кафедри психології в Дні відкритих дверей

6 квітня 2023, 21:11
м. Київ
Сьогодні НУБіП України ледве вміщав гостей – до стін університету на День відкритих дверей завітали абітурієнти. Вони з’їхалися з різних куточків Київської області, також були присутні випускники столичних шкіл. Майбутніх студентів радо вітали господарі: вони демонстрували свої досягнення, винаходи, розповідали про переваги навчання в університеті. Подбали й про те, щоб вибір абітурієнтів був усвідомлений. Для цього зорганізували профорієнтаційний квест, завдання до якого запропонували науково-педагогічні працівники гуманітарно-педагогічного факультету.
Кафедра психології також взяла участь у заходах, що відбувалися в межах Дня відкритих дверей НУБіП України.
    
 
 
Випускникам шкіл запропонували воркшоп «Я обираю професію психолога». Абітурієнти із захопленням виконували групові завдання.
 
  
 
Вони диференціювали три професії: психолога, психотерапевта та психіатра. За допомогою підказок вони з’ясували: яку освіту здобуває той, хто планує опанувати фах психолога, також мали змогу проаналізувати зміст допомоги, яку надає цей фахівець.
  
 
Особливу цікавість викликала та частина завдання, у якій потрібно було визначити зміст запиту, із яким клієнт може звертатися до спеціалістів зазначених професій.
Склавши цілісне уявлення про професію психолога, абітурієнти мали змогу ознайомитися з особливостями освітньої програми «Психологія». Від доцентів кафедри Оксани Олійник та Людмили Омельченко, а також майбутніх психологів: Яни Прохоренко, Ніни Придибайло, Тараса Полтавця, Катерини Рябокінь, Маргарити Бабак, Ангеліни Канівець – випускники шкіл могли дізнатися про специфіку практичної підготовки здобувачів зазначеної освітньої програми, бази практик, особливості роботи «Школи практичної психології».
 
НПП кафедри психології побажали учасникам квесту миру, успіхів у складанні НМТ, запросили на навчання.

Хай щастить нинішнім випускникам шкіл на НМТ, хай отримують тільки задоволення від обраного фаху! Чекаємо на них у нашому університеті! 

Людмила Омельченко,

доцент кафедри психології

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook