Профорієнтація – запорука успішного майбутнього навчального закладу

6 квітня 2023 року
Профорієнтація – запорука успішного майбутнього навчального закладу
 
   Профорієнтаційна робота на кафедрі бджільництва триває постійно, вона проводиться спільно з адміністрацією, викладачами, студентами та учнями .
  Протягом календарного року на кафедрі ведеться цільова рекламно-агітаційна робота, щоб зробити профорієнтаційний процес наочним для школярів. Науково-педагогічні працівники кафедри постійно розміщують та розповсюджують інформаційні буклети на сайті та в соціальних мережах кафедри.
   Сьогодні профорієнтація активна в соціальних мережах, особливо у Facebook.
 
 
  Соціальну мережу Instagram також використовують для поширення інформації серед учнів 10-11 класів та випускників інших навчальних закладів та центрів позашкільної роботи.
Варто відзначити, що кожен викладач кафедри демонструє свій професіоналізм у публічних лекціях та тренінгах.
 Загалом профорієнтаційна робота в галузі бджільництва є цілеспрямованою, комплексною, систематичною та індивідуалізованою за затвердженим планом із залученням усіх викладачів та працівників кафедри.
  До речі, на дні відкритих дверей університету в межах організованої виставки досягнень кафедри були представлені експонати кафедри бджільництва.
 
 
  Потенційні абітурієнти із великим інтересом зупинялись та особливо їх вражав фрагмент бджолиної сім’ї. Сподіваємось, що вони цю зацікавленість реалізують під час майбутнього навчання на факультеті тваринництва та водних біоресурсів.
 

Асистент кафедри А. Видрик 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook