«Післякризове відновлення туристичної активності» – тема гостьової лекції для студентів спеціальності «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа»

6 квітня 2023 року

   6 квітня для студентів спеціальності «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» в змішаному форматі була проведена гостьова лекція на тему «Післякризове відновлення туристичної активності», яку провела директорка і власниця туристичного оператора Тревел Хаб Ірина Дворська.

  Під час лекції були розглянуті актуальні питання, які стосуються сучасного стану туристичної сфери та після воєнного розвитку туристичної активності в Україні.
  Ірина Дворська навела ситуації країн, таких як Хорватія, Ізраїль, Грузія, які наша Україна може взяти за приклад, щоб відновити туризм після закінчення війни. Також увагу студентів було акцентовано на нових перспективних напрямках розвитку туризму, завдяки чому Україна зможе приймати нових гостей.
 
  Студентам гостьова лекція сподобалася і вони з радістю поділилися своїми враженнями:
  Катя Єрмолаєва: «Мені дуже сподобалася лекція. Я дізналася багато нової інформації, яка допоможе мені в майбутньому. Більш детально розібралися в популярних напрямках зараз та в стратегіях регулювання туристичної галузі. Дізналися пріоритетні напрямки в рамках державної туристичної політики. Поговорили про віртуальні тури і їх популярність. Загалом ми розібрали вихід українського туризму з кризи та майбутні популярні тенденції».
 Ангеліна Шелестюк: «Було дуже пізнавально та цікаво послухати про особистий досвід зростання в туристичному бізнесі. Ми дізналися як в період воєнного стану відроджують туризм завдяки 3д представленню або 360 (градусів)».
  Ангеліна Дерлюк: «На сьогоднішній лекції я дізналася багато корисної інформації: від сучасних проблем та перспектив розвитку туристичної індустрії. Загалом мені дуже сподобалося, оскільки атмосфера та подача матеріалу була цікава та корисна».
 Вікторія Чорноусько: «Ірина Дворська поділилася з нами своїм власним досвідом зростання в туризмі та змотивувала нас розвивати туризм в Україні в майбутньому».
 
Ірина Кудінова,
доцент кафедри готельно-ресторанної
справи та туризму

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook