До уваги керівників гуртків!!! ХІI «Фестиваль студентської науки – 2023»

7 квітня 2023 року

   З метою розвитку студентської наукової та інноваційної діяльності в НУБіП України, залучення молоді до наукової роботи, участі в студентських наукових гуртках і з нагоди відзначення 125-річчя Університету та Дня науки з 24 квітня по 18 травня в університеті проходитиме ХІІ «Фестиваль студентської науки – 2023».

 

  І етап – оцінювання діяльності студентських наукових гуртків університету комісіями відповідно до «Положення про проведення Фестивалю студентської науки в Національному університеті біоресурсів і природокористування України» на основі інформації про діяльність гуртків, представленої на вебсторінках та презентацій про діяльність та здобутки за 2022/2023 навчальний рік відбудеться з 24 квітня по 12 травня. Презентації про діяльність та здобутки за 2022/2023 навчальний рік за рішенням структурних підрозділів можуть проходити в очному форматі. Визначення кращого студентського наукового гуртка від навчально-наукового інституту, факультету університету (16 студентських наукових гуртків).
  ІІ етап – підведення підсумків фестивалю та визначення кращих студентських наукових гуртків університету відбудеться на засіданні 18 травня очно або у формі вебконференції шляхом співбесіди комісії зі старостами студентських наукових гуртків (виступ до 5 хв.) – переможцями І етапу фестивалю та відокремлених підрозділів університету на основі інформації про діяльність гуртків, представленої на вебсторінках та презентацій про діяльність та здобутки за 2022/2023 навчальний рік, розміщених на вебсторінках студентських наукових гуртків.
 
  За додатковою інформацією та з питань участі у ХІІ «Фестивалі студентської науки – 2023» просимо звертатися до науково-організаційного відділу НДЧ (тел.: (044) 527-81-54).
 
Запрошуємо всіх бажаючих до участі!
 
Страшок В.В.,
науковий співробітник науково-організаційного відділу НДЧ

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook