ВИКЛАДАЧІ КАФЕДРИ БІОХІМІЇ І ФІЗІОЛОГІЇ ТВАРИН ІМЕНІ АКАДЕМІКА М.Ф. ГУЛОГО ВЗЯЛИ НАЙАКТИВНІШУ УЧАСТЬ У ДНІ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ НА ФАКУЛЬТЕТІ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ

7 квітня 2023 року

       6 квітня 2023 р. у рамках Дня відкритих дверей у Національному університеті біоресурсів і природокористування України на факультеті ветеринарної медицини, який проходив у очному та дистанційному форматах кафедра біохімії і фізіології тварин імені академіка М.Ф. Гулого взяла найактивнішу участь. Майбутні абітурієнти після повернення із загальноуніверситетського засідання поринули у фахову частину. Всі викладачі кафедри на чолі з завідувачем, професором Віктором Томчуком організували і забезпечили присутність майбутніх випускників шкіл, а саме: курсантів Переяславського ліцею «Патріот», Державного професійно-технічного закладу «Переяслав-Хмельницький центр професійно-технічної освіти» (професор Валентин Карповський – 24 учні очно); Українського медичного ліцею Національного медичного університету імені О.О. Богомольця (професор Ігор Калінін – 34 учні очно); ЗОШ міста Києва і Київської області (професор Вікторія Грищенко  –  6 учнів дистанційно, троє з яких доєднувались з Польщі), (доцент Лариса Кладницька  – 3 учні очно і 4 дистанційно), (доцент Олена Журенко і старший викладач Віталій Журенко – 1 учень очно, 5 дистанційно), (доцент Ольга Тупицька – 7 дистанційно), (доцент Валерій Цвіліховський – 5 очно і 4 дистанційно); Куп’янського медичного коледжу ім. М. Шкарлетової (доцент Дмитро Криворучко – 1 дистанційно), Вовчицький ліцей і Вищебулатецька, Березотіцька, Войнихівська ЗОШ Лубенського району Полтавської області (асистент Ігор Грищук – 28 учнів дистанційно).

         Доцент Валерій Цвіліховський, який очолює міжкафедральну навчально-наукову лабораторію ветеринарно-діагностичних досліджень, що функціонує у складі кафедри розповів і показав сучасне обладнання для навчальної та наукової роботи.

На закінчення хотілося б подякувати керівництву університету, факультету та всім науково-педагогічним працівникам за хорошу організацію Дня відкритих дверей, класним керівникам учнів, які брали участь у вищезазначеному заході, а учням, майбутнім абітурієнтам, побажати успішного закінчення навчання, складання НМТ і визначення при виборі майбутньої професії, бажано щоб це була ветеринарна медицина. 
Віктор Томчук, професор, завідувач кафедри біохімії і фізіології тварин імені академіка М.Ф. Гулого
Ігор Калінін, професор кафедри біохімії і фізіології тварин

 

імені академіка М.Ф. Гулого
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook