День відкритих дверей на факультеті тваринництва та водних біоресурсів

8 квітня 2023 року
  Важливим моментом успішної реалізації освітньої діяльності в закладах освіти є вмотивований та цілеспрямований абітурієнт, студент. Саме тому на факультеті тваринництва та водних біоресурсів постійно проводяться зустрічі з випускниками шкіл, гімназій, ліцеїв, коледжів та випукскників інших ЗВО. От і 6 квітня на нашому факультеті відбувся День відкритих дверей в рамках загальноуніверситетської події. На захід завітали випускники загальноосвітніх шкіл, гімназій та ліцеїв. 
  З вітальним словом і короткою інформацією про факультет до учасників зустрічі звернувся декан Руслан Кононенко. Він у своєму виступі розповів про структуру факультету, його кадровий потенціал, представив усі кафедри і надав інформацію чим кожна з них займається.
  Руслан Володимирович розповів про спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців на факультеті, про переваги навчання в нашому Університеті, підготовчі курси та олімпіади, які проводяться тут, про можливості міжнародного стажування, практичної підготовки та перспективу подальшого працевлаштування. Декан наголосив, що сьогодні ми рекламуємо свій факультет, який є одним з кращих в Україні з даного спрямування, і студенти тут навчаються найкращі, а щоб бути такими ‒ потрібно ставити високі вимоги до себе, вчитися і постійно самовдосконалюватися. 
 У своєму виступі декан зазначив, що випускники факультету у більшості випадків є успішними людьми, тому кожен хто пов’язує своє майбутнє з навчанням в нашому Університеті може стати видатною особистістю, але для цього потрібно лише одне – вчитися і працювати над собою. Принагідно він запросив усіх відвідати урочисті заходи до 125-річчя нашої alma mater, які відбудуться у травні цього року.
  Після ознайомчої зустрічі всі учасники події перейшли до центрального корпусу Університету – до актової зали, де отримали незабутні враження від краси та величі нашого закладу освіти, а також ознайомилися з порядком проходження вступної кампанії та структурними підрозділами НУБіП України
  Слід відзначити, що на День відкритих дверей на факультет завітали понад 120 потенційних абітурієнтів серед яких були і такі, а їх не мала кількість, які чітко визначились, що хочуть навчатися на факультеті тваринництва та водних біоресурсів.
  Потому в стінах факультету у неформальній обстановці (з чаєм, печивом та цукерками) відбулося дружнє спілкування між адміністрацію факультету та учнями. Після цього усіх присутніх ознайомили з матеріально-технічною базою факультету. Майбутніх студентів вразили сучасні лекційні аудиторії, навчальні лабораторії, комп’ютерні класи, Центр водних біоресурсів та аквакультури та інших підрозділи факультету. З позитивом вони відмітили і умови проживання, які створені в гуртожитку № 11.
 
  Бажаємо всім абітурієнтам вдалого складення мультипредметного тесту і чекаємо на зустріч з ними вже на студентських лавах факультету тваринництва та водних біоресурсів.
 
 
Василь Бочков,
заступник декана факультету

тваринництва та водних біоресурсів 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook