Виховна година зі студентами-міжнародниками: виходимо на очне навчання

4 квітня 2023 року

  4 квітня 2023 року відбулася очна зустріч і виховна година зі студентами 2 курсу 2 групи спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні науки та регіональні студії». Зустріч була присвячена питанню початку навчання в очному форматі в умовах військового стану.
  Студентам було повідомлено про те, що навчальний семестр для них продовжиться в очному форматі відповідно до розкладу, але потрібно ще раз його перевірити, адже можливі зміни.


  Особлива увага була приділена питанню відвідування пар і запізнень на них, оскільки для студентів, які від початку війни навчалися дистанційно, складно повернутися до чіткого графіку навчання та необхідності здавати всі роботи вчасно. Також студентам було повідомлено про дотримання правил безпеки під час повітряних тривог та здійснення протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби Covid-19. Наголошено на питанні дотримання правил внутрішнього розпорядку проживання в гуртожитку та питанню заборони паління, вживання алкоголю і нецензурної лексики.
  Загалом, зустріч майже всієї групи пройшла позитивно всі були раді один одного бачити. Тож, сподіваюся, що студенти моєї групи будуть сумлінно навчатися у очному форматі, відвідувати лекції та плідно працювати на семінарах, а також активно долучатимуться до всіх культурних, освітніх та наукових заходів, які будуть проводитися в університеті.
  Бажаю моїй чудовій групі міцного здоров’я, впевненості у власних силах, прагнення до нових знань. Нехай очне навчання принесе вам радість спілкування, успіхи, розширення кругозору та весняний настрій!


Працюємо, навчаємося і дякуємо ЗСУ за таку можливість!
Слава Україні!
Слава її Героям!

 

Ірина Матвієнко,
куратор групи МВ – 21002б

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook