ННІ неперервної освіти і туризму гостинно зустрів майбутніх студентів

8 квітня 2023, 11:06

     Зрання, 6 квітня, Голосіїв наповнився дзвінким юнацьким різноголоссям. Це маленькими струмочками-групами випускників шкіл, ліцеїв, гімназій збиралися звідусіль юні українці, щоб влитися у повноводну ріку вступників, які завітали на День відкритих дверей в НУБіП України.

  Широкими обіймами зустрічали представники кафедр публічного управління, менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва й  готельно-ресторанної справи та туризму біля 10 корпусу майбутніх студентів, а наразі добрих знайомих випускників Спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням французької мови №110 ім. К. Гапоненка м. Києва; Дмитрівського академічного ліцею «Перспектива», Бучанського району; Еколого-природничого ліцею № 116 міста Києва; Згурівської загальноосвітньої школи; Боярського академічного ліцею «Лідер»; Хотівського академічного ліцею ім. Левка Лук’яненка та інших освітніх закладів України. Системні профорієнтаційні заходи дали свої результати.
  Єдиною згуртованою командою ННІ неперервної освіти і туризму працювало з майбутніми студентами. НПП кафедри публічного управління, менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва – кандидат наук з державного управління, депутат Боярської міської ради Володимир Сизон, професор Марія Кулаєць, доктор наук з державного управління Ірина Грищенко ознайомили вступників з перевагами навчання в НУБіП України та показали матеріально-технічне забезпечення освітнього процесу за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування».
  Доктори наук з державного управління Оксана Євсюкова та Сергій Приліпко разом з докторами наук кафедри готельно-ресторанної справи та туризму Світланою Мельниченко, Валентиною Бандурою, гарантом освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» Ларисою Гопкало, старшим викладачем Любов'ю Шкварун в Гербовій залі 3 корпусу НУБіП України знайомили вступників із спеціальностями, за якими здійснюють підготовку в ННІ неперервної освіти і туризму.
 
  Після зустрічі з ректором, вражені кількістю охочих вступити цьогоріч в НУБіП України, вступники як в офлайн так і в дистанційному форматі з надзвичайною цікавістю слухали директора ННІ неперервної освіти і туризму, доктора юридичних наук, професора Івана Гриценка, який представляючи різні спеціальності наголосив, що найбільшим попитом наразі користуватимуться спеціальності, спрямовані на людину, на надання послуг людині. Так спеціальність «Публічне управління та адміністрування» – це, зокрема, надання публічних послуг – все те, за чим звертається людина до органів влади. Спеціальності «Готельно-ресторанний бізнес» та «Туризм» – це нерозкритий потужний потенціал України!
  Завідувач кафедри готельно-ресторанної справи та туризму Світлана Мельниченко презентувала присутнім переваги навчання та працевлаштування за спеціальностями «Готельно-ресторанний бізнес» та «Туризм». Акцентувала увагу на надсучасному обладнанні в лабораторії готельно-ресторанної справи, на якому працюють під час практичних занять студенти, а також розповіла, що найкращі готелі та ресторани залюбки беруть наших студентів на практику з подальшим працевлаштуванням.
  Очільник кафедри публічного управління, менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва Сергій Приліпко представив вступникам освітню програму «Публічне управління та адміністрування», за якою будуть навчатися бакалаври та зауважив, що вже сьогодні наші випускники бакалаврату (четвертокурсники) стажуються в органах влади, а через декілька місяців стануть державними службовцями. На ринку праці надзвичайно великий попит на цю спеціальність, оскільки війна внесла свої корективи й наразі держава, за прогнозними показниками, потребуватиме до 50 тис молодих публічних службовців, адже вже досвідчені службовці органів влади будуть відправлені відновлювати життя на деокупованих територіях України. Найбільш активні представники студентського самоврядування Олена Сіленко та Аліна Максимова поділилися з вступниками своїми враженнями від навчання, від насиченого студентського життя, умовами проживання в гуртожитку і захватом від того, що в НУБіП України відсутні голодні студенти, адже в кожному корпусі є своя їдальня з дуже демократичними цінами і прекрасними, приготованими з любов'ю стравами на будь-який смак.
  Заступник директора ННІ Тереза Микицей розповіла присутнім про правила вступу в 2023 році та акцентувала свій виступ на виборі третього предмету Національного мультипредметного тесту та вагових коефіцієнтах, що різняться залежно від обраної спеціальності.
  У заключному слові директор ННІ неперервної освіти і туризму Іван Гриценко побажав абітурієнтам вдалого складання національного мультимедійного тесту, віри в стійкість ЗСУ та перемогу, вміння визначитися та обрати саме свою професійну дорогу, саме ту спеціальність, яка забезпечить успішне життя та буде приносити користь суспільству. 
Ірина Грищенко,
модератор Дня відкритих дверей
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook