День відкритих дверей очима студентів

8 квітня 2023, 12:48
6 квітня 2023 року Національний університет біоресурсів і природокористування України наживо провів День відкритих дверей Гуманітарно-педагогічного факультету для абітурієнтів. Участь в заході брало близько 2 000 вступників.
 
 
На Кафедрі соціальної роботи та реабілітації радо прийняли майбутніх студентів, найкращі викладачі провели профорієнтаційну роботу, розповіли про всі привілеї спеціальності «Соціальна робота та реабілітація» та навіть влаштували майстер-клас по написанню мотиваційних листів! Словом, зробили все, аби вступ до омріяного вишу був легким та цікавим.
 
 
 
 
У 19 аудиторії 3 корпусу абітурієнти мали змогу побачити та відчути на собі всі переваги навчання і студентського життя, відбулась демонстрація реабілітаційних можливостей Центру соціальної реабілітації засобами світлотерапії, музикотерапії, ароматерапії, пісочної терапії, застосування афірмацій, медитативних та психотренінгових технік роботи, де учні старшої школи послухали медитацію та розслабились.
 
Окрім цього, на факультеті викладачі і студенти організувати квест «Гуманітарій — Я!», аби вступники дізналися детально про кожну   спеціальність та могли обрати те, що їм до душі. Адже треба любити те, що робиш, і робити те, що любиш. Про це вам розкаже кожен, хто викладає та вчиться на нашій спеціальності. Не обійшлось без призів і подяк.
 
 
 
З нетерпінням чекаємо побачити абітурієнтів у новому навчальному році вже серед студентів Національного університету біоресурсів та природокористування України! До зустрічі!
 
студентка 1 курсу, групи СР-22001б Любов ПАВЛІКОВСЬКА
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook