ПРОФОРІЄНТАЦІЯ 2023 У ТАРАЩАНСЬКОМУ ТЕХНІЧНОМУ ТА ЕКОНОМІКО-ПРАВОВОМУ ФАХОВОМУ КОЛЕДЖІ

6 квітня 2023 року
Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж
 
05 квітня 2023 року доцентом кафедри сільськогосподарський машин та системотехніки ім. акад. П.М. Василенка Волянським Михайлом Станіславовичем проведена зустріч у Таращанському технічному та економіко-правовому фаховому коледжі із випускниками 2023 року, фаховими молодшими бакалаврами спеціальності 208 "Агроінженерія" за сприяння та підтримки директора коледжу Крамара Миколи Васильовича, заступника директора з навчально-виховної роботи Зубчевської Світлани Володимирівни, завідувача інженерно-технічним відділом Пугача Олександра Михайловича та методиста коледжу Капличної Світлани Іванівни.
 

 
Випускники мали можливість: ознайомитися із умовами вступу у 2023 році; історією НУБіП України, його рейтингом серед вузів України; історією механіко-технологічного факультету, його навчальною,  матеріально-технічною базою, а саме з навчальними лабораторіями і їх матеріально-технічним і методичним забезпеченням; навчальною роботою; участю студентів у науковій роботі; навчанням за кордоном; подвійними дипломами; залученням фахівців провідних компаній (фірм) до навчального процесу; умовами практичної підготовки; можливостями у спортивній діяльності та художній самодіяльності; умовами проживання в гуртожитку тощо, а також майбутнім працевлаштуванням.

Майбутні абітурієнти були вражені мальовничими краєвидами розташування НУБіП України та умовами навчання. Не тільки студенти, а і присутні викладачі були вражені сучасною навчальною базою механіко-технологічного факультету.

Зацікавилися та виявили бажання вступити в НУБіП України і продовжити навчання за спеціальністью 208 «Агроінженерія» освітнього ступеня «бакалавр» на денну форму навчання:
- Назаренко Віталій;
- Борисенко Роман;
- Летіта Іван;
- Любчич Андрій;
- Кріт Богдан;
- Мосієнко Сергій;
- Вакулін Вячеслав;
- Приходько Валерій;
- Онопрієнко Костянтин,

а на заочну форму навчання:

      - Коляско Сергій.
 Побажаємо випускникам коледжу, майбутнім абітурієнтам, успішно захистити дипломні проєкти, підготуватися до вступної кампанії 2023 і стати студентами механіко-технологічного факультету НУБіП України спеціальності 208 «Агроінженерія».
 
Михайло Волянський, доцент кафедри сільськогосподарський машин та системотехніки ім. акад. П.М. Василенка
 
 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook