МАЙДАНЧИК ПРОФЕСІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ МІЖ НУБІП УКРАЇНИ І ВЕСЕЛИНІВСЬКИМ ЛІЦЕЄМ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

5 квітня 2023, 20:04

 У навчанні прекрасне те, що ніхто в тебе цього не забере!
Бі Бі Кінг

  Науково-педагогічні працівники факультету тваринництва та водних біоресурсів славетного Національного університету біоресурсів і природокористування України постійно активно працюють над залученням абітурієнтів до навчання в нашому Університеті. От і минулого місяця була організована та проведена профорієнтаційна зустріч за використання хмарного додатку «Zoom». До участі у рамках профорієнтаційного майданчику запрошено учнів 10-11-х класів Веселинівського ліцею Веселинівської селищної ради Миколаївської області.

    З вітальним словом до учнів і присутнього педагогічного колективу Веселинівського ліцею виступив декан факультету тваринництва та водних біоресурсів НУБіП УкраїниРуслан КОНОНЕНКО.

    Потім Руслан Володимирович у своїй доповіді та у представленому презентаційному матеріалі детально розповів про прийдешню 125 річницю створення і становлення НУБіП України (надав інформацію про перелік спеціальностей та рейтинг університету серед закладів вищої освіти України), познайомив із ректором НУБіП України – доктором педагогічних наук, професором, академіком Національної Академії педагогічних наук України Станіславом НІКОЛАЄНКОМ, структурою і підрозділами Університету та організаційною структуру факультету тваринництва та водних біоресурсів.

   Впродовж зустрічі було розглянуто низку питань стосовно очікуваних особливостей вступу випускників шкіл із окупованих і деокупованих територій, внутрішньо переміщених осіб, військовослужбовців у 2023 році, що обумовлено військовим станом у країні. Надана інформація викликала зацікавленість учнів, котрі ставили запитання щодо умов навчання в Університеті, кількості балів, набраних у Національному мультипредметному тесті, необхідних для проходження на навчання за держзамовленням, доцільності написання мотиваційних листів, пільг для випускників, наявності бомбосховищ та укриттів в Університеті та ряд інших питань, що були обговорені в дискусії із завідувачем кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарствіВадимом ЛИХАЧЕМ.

    Колектив факультету тваринництва і водних біоресурсів НУБіП України висловлює щиру подяку заступниці директора з навчально-виховної частини Веселинівського ліцею Ользі ПУЦУЛАЙ та вчительці з біології Анні КРАВЧЕНКО за організацію і допомогу у проведенні профорієнтаційного майданчику, навіть в буремні часи нашої країни. Сподіваємося, що дана зустріч профорієнтаційного характеру допоможе молоді зробити правильний вибір стосовно майбутньої професії, поставити вірні пріоритети аби рухатися у перспективному орієнтирі освітянського простору.

    Всі учасники зустрічі були запрошені на загальноуніверситетську подію – День відкритих дверей, як в очному, так і в дистанційному форматах.

   Чекаємо випускників і випускниць ліцеїв, гімназій, коледжів у Національному університеті біоресурсів і природокористування України для подальшого навчання за обраними спеціальностями. Далі буде…

Професор кафедри біології тварин
Анна ЛИХАЧ

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook