Профорієнтаційна робота у Шевченківському фаховому коледжі Уманського НУС доц. Дьоміним О.А

9 квітня 2023 року
мтф

Кафедра транспортних технологій та засобів у АПК провела профорієнтаційну роботу у Шевченківському фаховому коледжі Уманського національного університету садівництва.

 

Захід відбувся з метою допомогти молоді визначитися з майбутньою професією, зокрема у сфері транспорту та логістики. Протягом презентації студенти отримали інформацію від доц. Дьоміна О.А та завідувачки кафедри Савченко Л.А про можливості працевлаштування після закінчення навчання, професійні напрями в галузі транспорту та логістики, а також про можливості подальшого розвитку у даній галузі.

Організатори заходу зазначили, що профорієнтаційна робота є важливою складовою підготовки молодих фахівців, адже вірно обрана професія є запорукою успішного кар'єрного зростання та задоволення від професійної діяльності.

"Ми хочемо, щоб майбутні студенти мали повну картину можливостей та перспектив у галузі транспорту та логістики, щоб вони могли зробити свідомий вибір професії, а також мати можливість розвиватися та підвищувати свій рівень кваліфікації в майбутньому", - зазначила керівник кафедри транспортних технологій.

Крім того, учасники заходу мали можливість ознайомитися з роботою викладачів та студентів коледжу, почути про умови навчання та інфраструктуру закладу, а також отримати відповіді на всі запитання, що цікавили їх.

За результатами профорієнтаційної роботи кілька студентів вже зробили свій вибір на користь професії в НУбІП України на кафедрі транспортних технологій та засобів у АПК.

Лілія Савченко

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook