Студентка 4 курсу спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» Владислава Мороз поділилася своїми враженнями від міжнародного парламентського онлайн-уроку «Швеція на підтримку України»

9 квітня 2023 року

Студентка НУБіП України Владислава Мороз, яка навчається на 4 курсі спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» поділилася своїми враженнями від міжнародного парламентського онлайн-уроку «Швеція на підтримку України», який відбувся 5 квітня 2023 року. Захід підготувала як завжди неперевершена команда Освітнього центру Верховної Ради України. Спікерами стали такі непересічні особистості, як Андрій Плахотнюк, Надзвичайний і Повноважний Посол України у Королівстві Швеція, народні депутатки Інна Совсун і Наталія Піпа, співголова та заступниця співголови групи Верховної Ради України з міжпарламентських зв'язків зі Швецією.

     

Владислава відзначає: «Під час парламентського уроку ми мали змогу дізнатися про:
- міжпарламентські, дипломатичні зносини України та Швеції,
- допомогу Швеції Україні на сучасному етапі,
- загальні факти про парламентську систему Швеції і те, як вона працює.

Ми дізнались багато цікавої інформації від народних депутатів України, а також представників Посольств!
Кожна наша зустріч закінчується невеликим онлайн-тестом у програмі «Mentimeter», що являється, на мій погляд, дуже заохочувальним і сучасним методом.

Наостанок, хочу подякувати викладачам кафедри міжнародних відносин і суспільних наук НУБіП України, які постійно діляться інформацією щодо цікавих заходів. Тож ми можемо їх відвідувати і пізнавати щось нове».
Кафедра міжнародних відносин і суспільних наук також висловлює свою подяку організаторам заходу та студентам, що беруть активну участь у міжнародних подіях, успішно репрезентують НУБіП України, а також збагачують власний професійний досвід і знання.

 

 

Богдан Грушецький,
доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук
Владислава Мороз,
студентка групи МВ-19001б


 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook