Виховна година зі студентами 7 групи 3 курсу

10 квітня 2023 року

   Днями відбулася зустріч студентів 7 групи 3 курсу з куратором – доцентом Ганною Козловською, в очному форматі після тривалої перерви на онлайн навчання. Незважаючи на певні складнощі в організації очного навчання під час воєнного стану в країні група зібралась майже у повному складі.

   Напочатку зустрічі наставник наголосила на необхідності відвідування студентами практичних і лабораторних занять на факультеті, тим самим покращуючи свою практичну підготовку з дисциплін. Обговорили також інформацію про виконання наказу ректора Станіслава Ніколаєнка за № 207 від 14 березня 2023 р. щодо заборони та запобігання тютюнопаління в Університеті, про правила проживання студентів у гуртожитку, про поточну успішність та дотримання карантинних обмежень.
   Під час цієї зустрічі утворилася атмосфера діалогу, де студенти могли поставити питання та висловити свої думки, зокрема щодо поняття патріотизму до свого факультету, університету. Одним зі способів підтримки патріотизму є активна участь студентів у різноманітних заходах, що проводяться в рамках університету – участь у студентському самоврядуванні, спортивних змаганнях, культурних подіях, благодійних акціях та інших проектах, які спрямовані на розвиток та підтримку університету, зокрема участь у запланованому святкуванні в травні місяці 125-річчя НУБіП України.
Зустрічі такого роду допомагають куратору краще розуміти потреби та проблеми студентів, що сприяє підвищенню якості навчання та створенню позитивної атмосфери в університетському середовищі.

Куратор групи доцент кафедри епізоотології,
мікробіології і вірусології Ганна Козловська

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook