ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ НА КАФЕДРІ НАДІЙНОСТІ ТЕХНІКИ

6 квітня 2023, 18:17

 

 
6 квітня 2023 року на кафедру надійності техніки факультету конструювання та дизайну на День відкритих дверей в НУБіП України завітали учні Київського професійного коледжу будівництва і комунального господарствата Великоснітинського ліцею. Співробітники кафедри надійності техніки ознайомили учнів з  можливостями і перспективами навчання на факультеті конструювання та дизайну Національного університету біоресурсів і природокористування України.
При проведенні бесіди співробітники кафедри розповіли про особливості навчання в університеті, факультеті конструювання та дизайну за спеціальністю 133-«Галузеве машинобудування». Особливий інтерес у гостей викликала можливість навчання на факультеті за магістерськими освітніми програмами «Технічний сервіс машин та обладнання сільськогосподарського виробництва», «Машини та обладнання сільськогосподарського виробництва», «Обладнання лісового комплексу». Учнів цікавили питанняпроходження практичного навчання, а також перспективи майбутнього  працевлаштування. 
Майбутніх абітурієнтів запросили взяти участь в предметних олімпіадах НУБіП України.
Також відбулась екскурсія учнів по лабораторіях кафедри надійності техніки. Старший викладач кафедри Володимир Анатолійович Сиволапов, завідувач лабораторіями Юрій Іванович Лисіков, майстер виробничого навчання Олександр Григорович Свистуленко ознайомили гостей та майбутніх абітурієнтів з практичним використанням обладнання кафедри. провели майстер класи.
День відкритих дверей був сповнений цікавою і корисною інформацією для майбутніх вступників. 
Щиро вдячні за участь в організації заходу  Володимиру Дмитровичу Іванченку, викладачу Київського професійного коледжу будівництва і комунального господарства та Вікторії Миколаївні Дідик, старшій лаборантці кафедри надійності техніки,студентці НУБіП України, випускниці Великоснітинського ліцею.

 

Володимир Анатолійович Сиволапов,
 старший викладач,
 Юрій Іванович Лисіков, 
завідувач лабораторіями,
Олександр Григорович Свистуленко,
 майстер виробничого навчання


 

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook