Гуртківці кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту активно долучились до дня відкритих дверей

10 квітня 2023 року

 6 квітня наш університет у своїх аудиторіях і залах гостинно приймав майбутніх абітурієнтів, їх батьків та наставників. Представники усіх факультетів, навчально-наукових інститутів та кафедр дружною родиною зустрічали гостей. Школярі мали змогу поспілкуватись із студентами, викладачами, завідувачами кафедр, деканами та навіть особисто з ректором – Станіславом Миколайовичем Ніколаєнком.

Активну участь в організації та проведенні дня відкритих дверей взяли студенти 3 курсу 4 групи, які є членами наукового гуртка кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту «Менеджмент і сьогодення». Зокрема, староста гуртка Анна Красноштан, а також Мусійчук Дар’я, Панібрацький Олександр та Тихоненко Ігор ділилися із гостями здобутками та успіхами гуртка, презентуючи факультет аграрного менеджменту та розповідали про своє насичене цікавими подіями студентське життя.

 

 

На запрошення керівників наукового гуртка кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту день відкритих дверей відвідали одинадцятикласники столичної спеціалізованої школи-гімназії НВК № 30 "ЕКОНАД". Делегацію із 30 школярів супроводжувала заступник директора з навчально-виховної роботи Герасименко Інна Анатоліївна.

Не зважаючи на похмуру погоду, гостям вдалося трохи познайомитись із студмістечком університету і захопитись навколишніми краєвидами. А коли дощ розійшовся і розігнав усіх по корпусах, школярі відвідали Музей історії НУБІП України, де к.пед.н. Тетяна Миколаївна Чумак, знайомлячи молодь із виставковими стендами, провела їх екскурсійними стежками від прадавніх часів до сьогодення, на яких можна було побачити як зароджувалось і протікало життя на території України, та як в подальшому переплітались долі країни та університету.

 

Після музею гості направились знайомитись із факультетом аграрного менеджменту, його навчальними аудиторіями та лабораторіями, де поспілкувались із Мариною Миколаївною Дєліні, в.о. завідувача кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, викладачами та студентами кафедри. Спілкуючись у дружній атмосфері школярі звернули увагу на матеріально-технічне забезпеченням вузу та поцікавилися можливостями вступу до університету, зокрема на спеціальність «Менеджмент».

 

 

А далі були зустрічі і знайомства із адміністрацією факультету, завідувачами кафедр, відповідальним секретарем приймальної комісії НУБіП України, головою сенату студентської організації та кращими студентами ФАМ, від яких майбутні абітурієнти дізналися про можливості та переваги навчання, наявні освітні спеціалізації та програми міжнародної мобільності, правила прийому для здобуття ОС «Бакалавр», навчання за програмою подвійних дипломів, цікаве студентське життя та багато іншої актуальної для майбутніх вступників інформації.

 

Викладачі та студенти запалили іскорки цікавості та пізнання в очах майбутніх абітурієнтів з надією, що кращі з них 1 вересня доєднаються до щасливої родини НУБіП України та зможуть продовжити його славну вікову історію.


Керівники наукового гуртка «Менеджмент і сьогодення»
Тетяна АРТЮХ та Тетяна ЛОБУНЕЦЬ

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook