Марія Гончаренко: з-поміж десятка закладів вищої освіти Києва, обрала вивчати геодезію та землеустрій в НУБіП

10 квітня 2023 року
факультет землевпорядкування
  Київ – столиця України, тут зосереджений центр політичного, економічного, наукового і культурного життя України. Тут сконцентровані провідні заклади освіти, які обирають абітурієнти, серед них і наша співрозмовниця Марія Гончаренко із міста Вільнянськ Запорізької області.

  • Маріє, де Ви навчаєтеся і як дізналися про НУБіП?

— Я навчаюсь у Вільнянській гімназії «Світоч» міста Вільнянськ, що неподалік Запоріжжя. Ще у 10 класі я почала шукати собі професію майбутнього, але куди йти, який фах обрати, я не знала. Тоді тато порадив вивчати пропозиції столичних університетів. Тож, з усіх закладів мені найбільше сподобався НУБіП, а особливо факультет землевпорядкування.

  • В НУБіП десятки спеціальностей, але Ви зупинились на геодезії та землеустрою, що спонукало?

Факультет землевпорядкування – це те, що я хочу. Я переглянула всі відеоролики, почитала відгуки, вивчила всю інформацію на сайті nubip.edu.ua і зрозуміла, що це мені близьке. Та і сам кампус зачарував мене одразу. Ще у 7 класі, коли я мала можливість проїхати повз НУБіП. Просто неймовірна краса, велич, ошатні корпуси. Так і хочеться поринути у вир навчання. Крім того, у нашому місті працює землевпорядником друг нашої родини Костянтин Тригуб. Він закінчував цей факультет, надав схвальні відгуки і порадив опановувати цей фах.

  • Які Ваші улюблені предмети в школі?

— Я більше люблю вивчати географію та історію. Мені вони найцікавіші та дуже легко даються.

  • Яка ваша заповітна мрія і чи маєте хобі?

— Люблю виробляти речі своїми руками. Наприклад, в’язати та вишивати. Мрію подорожувати, мати час на читання книг, дивитися новинки кіно та просто спілкуватися з цікавими людьми. Адже завжди є що і в кого повчитися.

  • Як готуєтеся до вступу?

— Підтягую шкільну програму, адже багато що прийшлося опановувати дистанційно, зареєструвалась у Всеукраїнській Олімпіаді НУБіП. Дуже вірю, що мої плани реалізуються і я стану студенткою факультету землевпорядкування НУБіП України.

  • Дуже сподіваємось і бажаємо Вам цього. Успіхів!

Розмовляла Наталія Мединська,
в.о. завідувача кафедри земельного кадастру

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook