Конференція студентів Університету

10 квітня 2023 року
Навчальний корпус №3

5 квітня 2023 року у навчальному корпусі №3 Національного університету біоресурсів і природокористування України відбулася важлива подія - Конференція студентів університету.

Делегати з усіх факультетів та науково-навчальних інститутів зібрались в конференц-залі №308, щоб обговорити різноманітні питання, пов'язані з життям університету. Кожен учасник отримав фірмові наліпки, що символізують 125-річчя з дня заснування університету.

Засідання було відкрито словами ректора Ніколієнка Станіслава Миколайовича, який представив студентам книгу «Погляд крізь роки», присвячену 125-річчю НУБІП України. «Погляд крізь роки» - це високоякісна публікація, яка розкриває історію становлення та розвитку університету. Книга містить безліч цікавих інформаційних матеріалів, фотографій, а також унікальних документів. Також у книзі описані видатні випускники та визначні дати, що нагадують про досягнення, якими може пишатись наш заклад вищої освіти.

Під час конференції делегати затвердили склад Студентської виборчої комісії, яка займається організацією, проведенням виборів студентських органів самоврядування, а також делегатів на різні конференції; затверджено і склад Контрольно-ревізійної комісії, яка здійснює контроль і ревізію фінансово-господарської діяльності студентських організацій. Ці комісії мають важливу роль у забезпеченні ефективної діяльності університету та забезпеченні прав інтересів студентів.

Також, після ознайомлення з діяльністю ГО УАС, всі одноголосно підтримали і прийняли рішення про вихід НУБіП України з громадської організації Української Асоціації Студентів.


Прес-служба сенату студентської організації НУБіП України,
Вероніка Веремєєва, копірайтерка

 

 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook