Виховна година зі студентами 8 групи 5 курсу. Вихід на очне навчання.

5 квітня 2023, 17:10

    У зв`язку з виходом студентів 5 курсу на очне навчання відбулася зустріч куратора 8 групи 5 курсу Максима Жуковського з групою. Оскільки саме очне навчання - це запорука забезпечення практичної складової у підготовці лікаря ветеринарної медицини, що надзвичайно важливо для студентів старших курсів факультету ветеринарної медицини.

   Однією з тем обговорення стала організація навчального процесу, а саме, трьохтижнева навчальна практика з клінічних дисциплін, під час якої студенти отримають незабутній досвід, вперше спробують власноруч провести певні маніпуляції, оглянути тварин, відвідають цікаві профільні установи та зможуть закріпити теоретичні знання, які отримали впродовж навчального року. Наставник академічної групи наголосив на датах та графіку практики, закликав відповідально ставитись до відвідування пар та здачі робіт, щоб надалі успішно скласти сесію, яка буде в очному форматі.

   Обговорили інформацію про виконання наказу ректора Станіслава Ніколаєнка за №207 від 14 березня 2023 р. щодо заборони та запобігання тютюнопаління в Університеті, про правила проживання студентів у гуртожитку, також наголошено про дотримання санітарно-епідеміологічних норм перебуваючи на території навчальних корпусів та студентського містечка НУБіП України. Студенти поділились своїми враженнями від перших занять в очному форматі в цьому календарному році та змогли запитати інформація яка іх цікавила.

Наставник 8 гр 5 курсу Максим Жуковський

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook